Saturday’s mix from Malta

Tack finaste bloggvännen Beate för det mjuka paketet som kom med posten. Hahaa.. vilken överraskning, till glädje för både mig och Fanny. Två färgstarka leksaker att tugga och bita i. Behövs verkligen, hon biter i allt!Ice cream in November!  I prefer this prickly pears but not to pick them by myself.You always find something to photograph while waiting for the traffic light.That’s all for today!!

33 replies to “Saturday’s mix from Malta

 1. Vilket helt underbart inlägg som har precis allt:-) Älskar sättet hur Fanny tittar upp och undrar varför du fotar henne troligen för femhundrade gången;-) Men hon har ju böjts i tid och är redan världens duktigaste fotomodell:-) Kul att både hon och du gillade “benet” och grisen. Tusen tack för länken där också:-)
  Å sista bilden med Fanny är en 1000-poängare. Han hon klättrat upp i bokhyllan på ert kontor eller:-)))))) En bild i världsklass, helt klart:-)
  Glassbilden med fyrhjulingen framför är också en absolut höjdare liksom färgerna på kaktusen. Åsså älskar jag speglingen av dig i motorcykelns växelhus. Första gången någonsin jag sett dig i byxor. Du brukar ju alltid har klänningar/kjolar på dig;-)
  Kram tjejen och tack för ett toppen inlägg:-)

  Liked by 2 people

    1. Fast hennes vassa tänder känns inte som nålar, de känns precis som vad det är väldigt vassa och envisa tänder 😁 Det gör faktiskt riktigt ont! Att hon sen biter sönder mina kläder blir som grädde på moset 😃 Hon är helt underbar men ibland något mindre underbar 😉

     Like

 2. Vi lever i olika världar, här är det grått och vitt ute idag och jag är inte alls sugen på glass.
  Fanny formligen utstrålar harmoni och trivsel. En lycklig vovve.

  Like

 3. Vilken härlig lördagsmix. Fastnade förstås också för “glass”möblerna. Så kul som helst. Precis som din spegelbild.
  Jag är säker på att Fanny har en underbar mjuk och mysig sovplats. Nej, hon väljer ett hyllplan. Det är det som jag gillar så med djur. Cool tjej 😀

  Liked by 1 person

 4. En härlig bildserie med mycket av allt. Glass i november är väl inget när det är varmt, då skulle du vara i Ryssland till nyår, de äter glass för fulla muggar där när det är – 20°! Men bilden är speciell med stolarna och så den lilla röda fyrhjulingen som pricken över i. En sovande Fanny i skåpet är bara så oemotståndligt sött.

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star