21 replies to “Silent Sunday

 1. Visst kan trädstammar ta olika former, men jag har då aldrig sett en stam med ett blått öga. Figuren ser ut som Pegasus.
  Den andra bilden är otroligt rofylld och “ljussättningen” riktigt spännande. Sedan försökte jag klura ut om det är din man med Fanny i motljuset där, men är nästan säker på att så inte är fallet. Tror faktiskt inte heller att bilden är tagen på Malta. Rätta mig gärna om jag har fel.

  Like

  1. Du har rätt, det är inte min man och inte heller Fanny. Men bilden är dagsfärsk och självklart från Malta. Vi besökte samma plats som förra helgen, ett grönområde nära Floriana. Det finns flera där som rastar sina hundar och andra som har picknick i gröngräset. Intressant att du gissade att bilden inte var från Malta, var hör den då mest hemma i din fenomenala fantasi 😅🌍🇲🇹

   Like

 2. Hej! Äntligen tar jag mig tid att besöka lite bloggar. Och inne hos dig blev jag sittande en stund. Så många fantastiska bilder i inlägg efter inlägg! Den här trädstammen är ju helt otrolig med ögat! Roligt att se olika delar av Malta. Fast roligast är förstås att se bilderna av Fanny! Så söt och fin hon är!
  I veckan kom vintern på allvar med rejäl kyla. Och i morse när jag gick upp var det alldeles vitt av snö ❄
  Kram och hälsa!

  Liked by 1 person

 3. Jag instämmer med alla som skrivit om det blåa ögat, roligt fynd och läckert med det blå som glimtar till under halsen på henom Silhuettbilden är väldigt tilltalande, en ömsint känsla fångad i en silhuett och med djup i bilden av trädstammar, nedhängande grenar, grönt gräs och strimmor av ljus. Jag måste säga att jag blir riktigt betagen och inte så lite avundsjuk. De andra bilderna är också fina och den med frukterna speciellt.

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star