23 replies to “Wordless Wednesday

  1. My wife and I will be in Florence this June. Her best friend is marrying a local and the wedding is just outside of Florence. It’ll be our first trip to Italy and we are really looking forward to it. 😃

  2. Härliga bilder! Proffsigt att lyckas få så fint ljus i den översta bilden och ändå få så fin lyster i det blå och att molnen dessutom inte blev utfrätta. Det där skall jag lära mig en vacker dag. Tycker väldigt mycket om den nedre bilden också, väldigt fin detaljbild av klockan och det runda fönstret mitt emot.

  3. Konstverk båda två tycker jag. Men för en gångs skull tycker jag bättre om bilden från Florens! Så otroligt vacker byggnad där klockan liksom förstärker det snirkliga på fasaden. Tänk vilken underbar byggnadskonst jämfört med dagens skokartonger…

  4. Oh, jag bara älskar klockbilden! Klockan ser ut att ha sprungit ut ur hålet till höger och det är så mycket snickarglädje överallt, så jag blir glad 😀 Fantastiskt.
    Kram!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star