Color Your World 2018 / 1

This is my first entry for Jennifer’s Color Your World challenge which began in January. I haven’t had time to participate from start, but from now on, I will try to create at least one post per week in this fun challengeScreaming Green.Sun glow.Outer Space.

CYW 2018

 

18 replies to “Color Your World 2018 / 1

  1. Vet inte hur du lyckas med att hitta alla dessa utmaningar, men det gör du ju till synes:-) Å dina foton berikar ju alla fotoutmaningar du deltar i. Det bevisar det här inlägget:-) Gillar bilderna skarpt och älskar Fannys knorr:-) Kram!

    1. Hittar via WP och deltar för att få lite inspiration. Fast ärligt vet jag inte riktigt hur den här fungerar men det blev iallafall ett inlägg.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star