Challenge – Catching People Unaware

Sometimes, it may be a challenge, to capture unknown people with the camera……while they are unaware that they are actually being photographed by another unknown person.

Dutch Goes the Photo – Challenge

Cee´s Fun Foto Challenge -Catching people unaware.

35 replies to “Challenge – Catching People Unaware

  1. Visst är det en utmaning, men en himla rolig sådan. Å ju fler “försök” man gör, ju fräckare blir man. Ja, det har jag då märkt. Antar att du använder tele eller zoom och du lyckades som vanligt alldeles utmärkt. Att “skjuta från höften” har sina fördelar;-)

    1. Tack snälla Carina! 💖 För mig har det blivit tvärtom, vågar sällan fotografera okända nu för tiden, var mycket modigare förr. Eller kanske intresset har vänt till annat.

  2. Håller med John att ovetande människor har en naturlig hållning och inget påtvingade leende t.ex. Jag har svårt för att fota människor ute. Mitt största problem är att jag inte vet om jag får visa bilderna på nätet. Det kan vara identitetskränkande. Därför låter jag hellre bli.
    Jättefina bilder!

  3. Lyckade bilder på koncentrerade människor. Tycker mycket om bilden på pojken i vattenbrynet, det är nog något med känslan, jag dras in i bilden och känner solvärmen och samtidigt det svalkande vattnet.

  4. Så fint ögonblick med pojken! Jag har blivit försiktigare med GDPR, förstår tanken bakom. Men det är så kul att Gatufotografera, känner mig kluven. De blir så fina bilder! Vill gärna fota mera såhär igen.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star