Majjistral National Park…

Last Friday we went to Majjistral National Park in Il-Mellieħa. We haven’t been there since spring. It was 18 degrees, and a bit windy but it was really nice to walk on the cliffs again along the Mediterranean Sea.

Fanny really enjoyed running around freely in the green countryside.

I came home with more than hundreds of images in my camera.These were just a part of them, there will be more from the park in my next post.
Hope you enjoyed!

25 replies to “Majjistral National Park…

  1. Tack Svante! Vovven är för mig alltid allra bäst, även på bild. Fast kanske inte när hon trilskas eller plötsligt vägrar att gå när vi är ute på promenader 😉 Det är en mycket bestämd ung dam 🐕🐕

 1. Vackert! 18 grader är lagom för långa promenader. Fanny ser ut som: “…och? Kommer ni?” 😀 Det är lite höstkänslor i dina bilder utom den sista. Det ser sommar ut.

  1. Fanny är oftast steget före men kollar alltid att vi hänger med. 🐕 🐕 Det blir mer färg i nästa inlägg. Tack för din kommentar Kristallina. Hoppas din inspiration att fotografera och lägga ut bilder kommer tillbaka snart. Nu har det varit ett lite långt uppehåll.

   1. Ja, det var ett tag sedan. Tror jag bor i den mörkaste delen som finns i Sverige. Vi har haft en mörkgrå himmel och duggregn, snöblandat regn eller snö i flera veckor. Det var den tråkigaste november/december som jag har varit om. Hoppas det vänder snart. Vill ju också leka med min nya kamera. Det har inte heller blivit av.

 2. “I certainly did enjoy the walk” och ser framemot fler fina bilder från er promenad i nationalparken. Å vet du vad som är roligast – eller ska jag säga konstigast. Det är faktiskt första gången jag la märke till att Fanny’s framben är vita. Å jag som är så observant i vanliga fall och har följt hennes “utveckling” sedan ni tog hem henne till Malta. Borde skärpa mig, helt klart;-)

  PS. När åker ni till Malaysia? Trodde det var över jul. DS.

  1. Tack snälla Beate, det kan inte vara så lätt att lägga märke till alla detaljer, speicellt som just hundar inte är riktigt “din grej” 🙂 Alla Basenji ska ha vita framben.
   Det där med Malaysia är ett litet bekymmer. De svenska hundägare som vi träffat och som har samma ras har antytt att de kan ta hand om Fanny när vi är borta men idag visade det sig att de inte vill/kan.
   Där hon var sist känns inte bra men vi kanske ska prova att lämna henne där över en dag och se hur hon reagerar.
   Vi måste ju åka iväg för att ordna med vissa deljer, betalningar och annat, vi får se hur det går. Förresten har du av någon orsak hamnat i min skräppost ett par gånger den senaste tiden. Skumt men jag kollar ju lite då och då.

  1. Tack Steve! Det är fantastiskt att vi äntligen har en hund. Fattar inte att det redan är över ett år sen hon kom hem till oss på Malta. 🐾🐾 🐕 💖

 3. Härligt med en nationalpark att ströva omkring i! Fina bilder på tistlar och fröställningar – det är nog den på tistlarna jag fastnar för.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star