More from Majjistral National Park…

 

These pictures are all from last Friday’s trip to Majjistral National Park. The paths are narrow along the steep slopes of dried clay down to the sea. Not a place to walk after heavy rain.But the scenery changes and Fanny is surrounded by greenery…

…while I photographing plants.

I was happy to find so many colorful flowers growing here on the island in late December.
Malta is a lovely little island to live on all year round, unless you long for snow and a white Christmas.

30 replies to “More from Majjistral National Park…

 1. Det ser väldigt fint ut. Och jag kan tänka mej att byta till din väderlek. Här är det lite vitt och minus 2 och fruktansvärt halt.

  1. Det är en härlig park att gå runt i och Fanny njuter för fullt när hon får springa fritt. Det finns vilda kaniner där som hon ibland har jagat men de är som tur är snabbare och känner till terrängen.

 2. Nej, jag längtar inte efter snö och “a white X-mas”. Tyvärr får jag dem ändå, fast inte så mycket av det vita eländet. Så jag föredrar att stanna här och njuter av Nationalparken. Å Fanny verkar vara hur lycklig som helst där. Gillar hennes “knorr” där bak:-)

  1. Tusen tack snälla Anki! Det är så härligt att se henne skutta fram på de smala stigarna och samtidigt upptäcka alla olika sorts växter.

 3. Skulle väldigt gärna gå en lång promenad där med både kamera och hund. Härligt landskap och underbart att se en glad hund bland blommor och grönt. Väldigt vackra bilder på motiv som sparkar igång drömmen om våren 😀

 4. Inte så tokigt att ta en julpromenad i den miljön. Fanny ser alltid lika glad och alert ut, men så lever hon oxå ett härligt hundliv. God Jul!

 5. Skilda världar, vi har strålande sol i en helvit värld, precis som jag önskar. Men härligt att se vackra färggranna blomsterbilder hos dig och glada Fanny som ser så nöjd ut. Fin bildserie! God fortsättning på julhelgen!

  1. Låter som perfekt julväder för dig därhemma. Idag har vi grått och regnet hänger i luften, 15+. Önskar dig en riktigt fin fortsättning på Julhelgen!

 6. Vilka fantastiska bilder du tar! Här hemma har jag haft fullt upp med julförberedelser och julfirande, men nu kan gärna vintern hitta någon annanstans att vara, jag fryser och vill ha vår 🙂 Hoppas att allt är bra med er, kram!

 7. Lite fler blommande blommor där i december än vi har här 🙂 Med undantag för någon enstaka dag är det mest grått, grått, grått. Då känns det upplyftande att titta på dina fina och färgglada bilder 🙂 Nu har vi ju även avverkat årets mörkaste dag och går mot ljusare tider. Det gillar vi 🙂
  Önskar dig ett Gott Nytt År och många nya, fina bilder under 2019 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star