Today’s Architecture

When comparing this type of architecture with my header showing the view of Valletta, it’s hard to imagine that when I took that picture I had these high-rise blocks just behind me.

Valletta is today one of the most concentrated historic areas in the world.
It doesn’t seem likely that today’s buildings will have such a long history in the future.

 

14 replies to “Today’s Architecture

    1. Håller med till fullo! De bygger och bygger och just nu bygger de ett nytt hus utanför vårat fönster. Skulle du se armeringsjärnen de använder skulle du inte tro att det var sant. För att inte tala om den förlegade byggnadstekniken och isolering kan man glömma. Jisses, hur ska detta sluta!!

  1. Det är nog ingen risk att dagens byggnader ens klarar 100 år. Nu gillar jag i och för sig både gammal och ny arkitektur. Det går liksom inte att jämföra.Tycker dina byggnader ser ut som fräcka legobyggen. De liknar inte ens skokartonger som många nybyggda bostadshus gör här.

  2. De husen poppar som svampar ur jorden. Nej, de kommer inte att stå där i hundra år. Läste din kommentar till Svante. De ser bra ut på bild men jag skulle inte vilja bo där.

  3. Snyggt fotad modern arkitektur. Det byggs mycket överallt, tycker jag och mer varierat än tidigare. Ibland kan det bli lite väl brokigt dock både vad gäller stil som färger.

    Ser att du har börjat en ny blogg, eller om den är nygammal. Jag kan inte följa mer än en blogg per person, det blir för mycket av det goda.

    1. Tack för din kommentar “Jag”! Bestämde mig för återigen prova att vara med i 365 Foton och hade en blogg vid sidan av som jag inte använde. Har full förståelse för att du inte kan följa den och dessutom kanske jag har tagit på mig för mycket med två bloggar. Framtiden får utvisa men den här kommer jag iallafall att ha kvar.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star