A little bit closer…

Here we were last weekend, in Għajn Tuffieħa Bay, to explore the amazing scenery.
These images are from the same place as in my last post. Just a little bit closer.

Today I’ve made one thousand posts on this blog! But it’s from when I started, in
Today I have 1,823 amazing followers!
My new blog, where I participate in a Swedish photo challenge, has 9 equally amazing followers.
  💕Thank you all for stopping by my little corner of the blogosphere.💕

16 replies to “A little bit closer…

 1. Stort GRATTIS till 1 000 inlägg! Fantastiskt! 1 823 följare talar ju sitt tydliga språk och bekräftar bara det jag sagt så många gånger, nämligen att du är en enastående fotograf och att dina inlägg alltid är intressanta och varierade. Å dagens inlägg är ju inget undantag!

  Svar: Självklart är jag inte sur när du skriver ärligt vad du tycker om mina val av motiv/personer. Hellre en ärlig kommentar än ingen åsikt eller en fejkad kommentar.

  Har faktiskt googlat jag med och enligt vad jag sett får man ta bilder av vuxna personer på allmän plats. Å tunnelbanan är ju i högsta grad en sådan. Här kan du läsa mera om var man får fota och var man inte får det:
  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/har-far-du-fota-och-har-far-du-inte. Kan tänka mig att reglerna varierar från land till land.

  Nu när jag har läst texten igen är min bild kanske aningen tveksam, det måste jag medge…

  När jag fotar barn ber jag alltid föräldrarna om lov.

  Liked by 1 person

  1. Tack för grattis och mina fantastiska följare är ju egentligen bara en siffra. Roligt med så många men allra roligast och mest uppskattat är när man också får kommentarer. Och där är det ju långt ifrån så många det handlar om 🙂

   Nu är ju artikeln du gav länken till från 07 februari 2017. En ny lag har införts under 2018 och jag känner mig ännu väldigt osäker på vad man får och inte får fotografera offentligt. Tyckte faktiskt synd om mannen där på tunnelbanan och även om det var lagligt kändes det ändå inte rätt.

   Like

 2. Tänk vad stenformationer är fascinerande, det är fantastiskt vad naturen kan skapa. Fina naturbilder, roligt att ni har upptäckt något nytt! Grattis till tusen inlägg och nästan tvåtusen följare. Där ligger jag ordentligt i lä…

  Liked by 1 person

  1. Tack Jag! Som jag skrev till Beate så visst känns antalet följare roligt men allra roligast och det jag uppskattar allra mest kommer alltid att vara att få kommentarer.

   Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star