23 replies to “Tulips, lovely tulips…

  1. Gillar tulpaner skarpt, men endast så länge de är fräscha och “krispiga”. När de har vissnat tycker jag inte om dom längre. Detta kan bero på att jag inte är “proffsfotograf” som ser den vissna blomman som ett vackert fotoobjekt. Jag ser bara dess förfall, bladen som ramlat ned med mera, med mera. Dessutom luktar gamla tulpaner illa, för att inte tala om vattnet de står i;-)

    1. Krispiga är de som allra finast. Har aldrig känt att tulpaner luktar illa och om vattnet gör det tycker jag att du ska ge dem nytt vatten varje dag, då håller de också lite längre.

  2. Det är en ljuvlig tid nu när man kan slösa med tulpaner. Jag är just nu i färd med att göra årets första tulpaninlägg på min blogg.

  3. Väldigt snyggt! Tulpaner är alltid vackra även när de har vissnat. Gillar dina bakgrunder som du valde också. Ha en trevlig nu vecka och njut av solen!

    1. Tack snälla Susjos, för både besök och kommentar. Kram tillbaka och hoppas att allt är bra med dig och att sonen funnit en ny plats där han kan vidga sina vyer.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star