Spring Fever!

I felt so happy when I saw almond trees already blooming here on the island! But when I downloaded the images to my computer, I realized they weren’t that good. I used my macro lens and have taken better images. What did I do wrong?

Now I know what went wrong, and I learned something. An image doesn’t always have to be perfect for being good. Being happy is the greatest form of success. I’m very happy and my heartfelt wish is, that so are You.

34 replies to “Spring Fever!

 1. Dina bilder är underbara Anita! Jag förstår inte varför du inte tycker det. Sista bilden är super duper bra…mjuk, fin och vackra färger. Detta bilder gillar jag skarpt! Men menar du att det är vår hos dig nu redan 😀

  Liked by 2 people

  1. Tack snälla Annica! Det är kanske för lätt att vara kritisk mot sig själv men här saknade jag både sting och skärpa. Kom på i efterhand att vredet på kameran som förhindrar skakningsoskärpa var av avstängt. Det var nog det jag hängde upp mig på 😉 Nja.. inte riktigt vår med tanke på dagens usla väder. Men ett vårtecken är det när mandelträden blommar. Fast det var väldigt få jag såg. Maken fick köra runt hela ön för att jag skulle hitta ett lämpligt träd att fotografera. 😂 😊

   Liked by 2 people

   1. Haha underbart! 🙂 Min man brukar säga ibland, ska vi åka en sväng så kan du fota lite (han vill egentligen bara motionera sin älsklingsbil, en Van)…när jag sedan hela tiden säger stopp stanna…får jag till svar, vadå nu redan å nu igen haha 😀 😀

    Liked by 2 people

 2. Hos mig är det jättesvårt att få några hyfsade bilder, då det hela tiden är för mörkt, Det är ju bara i undantagsfall, (som idag) solen visar sig. Dina bilder är ju toppen.
  Svante

  Liked by 2 people

 3. Men så härligt att mandelträden blommar! man kan ju bli salig för mindre. Roligt att din man ställde upp för dig! Romantiskt vackra bilder, jag fastnar extra för andra bilden i bildserien där bakgrunden går i vitt, grönt och rosa, väldigt vårligt.

  Liked by 2 people

  1. Oj, trodde jag svarat på den här. Ja, jag blev jätteglad när jag såg att mandelträden redan blommar. Fast de var få och de flesta susade vi bara förbi för det gick inte att parkera bilen. Men min man är tålig och tog många olika omvägar för min skull. Jag kör ju inte bil här på Malta. Tror till och med att mitt körkort gått ut och kanske lika bra det med tanke på att jag inte kört på nästan 20 år! Tusen tack för din kommentar och härligt att du inte såg bakgrunden som rörig på just den bilden du nämner. Det var lite knepigt för bakgrunden blir lätt rörig när man inte når ända upp mot den just den där blomman som ser så vacker ut mot den blå himlen.

   Liked by 2 people

  1. Hon äter lite dåligt. Min älskade guldklimp kanske känner på sig att hon ska tillbaka till Charlene imorgon för att sova där två nätter. Den 12:de flyger vi till Malaysia och blir borta 2 veckor. Skulle helst av allt stanna hemma men nej, det går inte. Det är ingen semester som väntar, resan är och förblir ett ofrivilligt måste.✈️ Det blir nog bra, 26 februari är vi hemma igen. Därefter kommer jag aldrig att resa någonstans utan min Fanny. 💕

   Like

    1. Tack för omtanken Anki. Känns bättre nu när hon är där. Var orolig över att hon inte skulle vilja komma dit igen men hon var hur glad och pigg som helst. Dessutom har hon två andra hundar att leka med. 😀

     Liked by 1 person

 4. Dessa mandelträd är verkligen tidigt ute! Din verklighet är så långt ifrån min (30-40 centimeter snö) som man kan komma. Älskar kika in här hos dig och få vår- och sommarkänslor:-) Tack!
  Du som är fotoperfektionist ser ju bilderna du tog på ett helt annat sätt än jag som bara njuter. Men jag håller med dig, bilder behöver absolut inte alltid vara perfekta för att vara fina. Ibland blir det ju till och med riktigt roliga resultat av totalt misslyckade foton. Det är ju det som är kul – enligt mig alltså;-)

  Liked by 3 people

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star