Some Fun Growths & Fanny

There is a lot of growth to be found in nature now here in Malta.

Here are some of more or less funny plants that I saw last weekend when we visited Il-Bajja tal-Ġnejna. Another exciting nature park we never visited before. But thanks to Fanny we still find new places to explore.I’ve never seen anything like this. Looks edible! Wonder how this one will look when growth ends.A cool growth hairstyle.For me, the most precious growth, when Fanny became part of our family.

Tuesday Photo Challenge – Growth

34 replies to “Some Fun Growths & Fanny

  1. Nej, med all säkerhet kommer hon inte att få se snö. Visserligen var det november när vi hämtade henne i Sverige men jag minns inte om det var snö då. Basenjis älskar värme så hon har hamnat på rätt plats. Tack för din kommentar Svante.

   Liked by 1 person

 1. Så mycket vackert du fotat, Allra vackrast är Fanny som alltid ger ett så härligt piggt intryck. Jag förstår att hon tillfört något mycket värdefullt till familjen.

  Liked by 1 person

   1. Fanny är en riktig piggelin och idag hämtade vi hem henne efter 2 nätter hos hundvakten Charlene. Hon har det bra där vilket känns väldigt betryggande eftersom vi flyger till Malaysia på tisdag och blir borta 2 veckor.
    Det är alltför lätt att i all hast råka skriva fel.

    Like

   1. Thank you, Anita. So sorry you had problems with my site. If you’d like to try once again, I may be able to help. Wondering if you went to my website since I do not have comments set up there.

    On my blog site, you can comment as much as you’d like. My blog site is https://irenetron.net. Once there, you can scroll through all my posts. By clicking on the title of any of the posts, it’ll take you to that individual post and you can comment there toward the bottom of the page.

    Hope that helps. Please let me know if it does not and I can check on things on my end. Maybe something is not set up right. Have a great day, Anita. 😊

    Liked by 1 person

   2. Anita, just took another look at my blog site. As you scroll through, there is a “comment” option that you can click on at the bottom of each post. Wondering again if you accidentally ended up on my website. 🤔

    Liked by 1 person

    1. Yes, I did visit you website ending .com while your blog site ends with .net
     When you comment it would be easier to find your blog if your blog address shows instead of your .com address. If it’s easy to change. Anyhow, now I know where to find you and where to comment. 😀 Wish you a great day ahead from Malta ☀️

     Liked by 1 person

 2. Vilka fantastiska bilder! Alla dina roliga växter/blommor skulle kunna figurera i en film med aliens. Naturen är fantastisk, vilka skapelser. Å ofta är ju växterna roligare i växtstadiet än när de blommat ut. Tycker jag i alla fall.
  Fanny ser alltid pigg och alert ut. Dessutom har du “dresserat” henne väl. Hon är den perfekta fotomodellen.

  PS. Läste i din kommentar att Fanny har det bra hos hundvakten. Vilken trygghet för dig att veta att hon trivs där. DS.

  Liked by 1 person

  1. Visst är det konstiga växter, iallafall för oss som inte är botanister 😉
   Idag hämtade vi hem Fanny igen. Hon har det bra hos Charlene som tar väl hand om henne och dessutom har hon haft sällskap av två andra små hundar. Men, vilken glädje hon visade när vi kom. Det värmde i hjärtat.

   Like

 3. Blir så glad att ni har hittat en hundvakt där Fanny trivs. Bra för både henne och er.
  Vilka härliga naturskapelse du har hittat. Hade varit kul att se hur de ser ut när de blommar. Kanon fina bilder, som vanligt. Fizz hälsar Fanny 😀

  Liked by 1 person

  1. Tack snälla Kristallina. Ja, det känns verkligen betryggande att hon verkar ha det bra hos Charlene. Tror det betyder en del att hon har någon annan liten hund samtidigt, som sällskap och lekkompis till Fanny.
   Får åka tillbaka om en månad och se hur de där underliga växterna ser ut då 📷 😉
   Tror att du haft med, nej, jag vet att du haft med Fizz i något inlägg men jag minns inte vad det är för ras. Skulle vara roligt att se din vovve i något inlägg framöver. Fanny sover som en stock just nu efter dagens långa kvällspromenad men hälsar tillbaka 🐾🐾🐕💖

   Liked by 1 person

  1. Thanks a lot for all your kind comments John and so sorry for late response. I been travelling and are now in Malaysia, Borneo. My computer crashed here in Kuching. Hopefully back on track soon and I look forward to visit your site again. It has been too long now since last time. Take care!!

   Like

 4. Fantastiskt härliga bilder på de rara växterna! Några av dem växer hos oss också, tror jag men jag vet inte vad de heter. Snygg serie och så pricken över i på slutet.

  Liked by 1 person

  1. Tack snälla! Hoppas du läst min tidigare kommentar. Datorn jag sitter vid just nu bråkar helt förfärligt, fast den är sprillans ny!! Har en laptop, min stationära har kraschat. Men, jag är väldigt tacksam över att ha haft möjligheten att kunna köpa en reserv. 🙂

   Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star