Depth of Field

Some images from last weekend in Il-Bajja tal-Ġnejna, Gnejna Bay in Mgarr.

I hope the depth of field can be seen in some of these pictures.Last but not least, my beloved Basenji Fanny, always by my side, a precious part of my life.

For Nancy Merrill’s A Photo a Week Challenge: Depth of Field

Comments

29 responses to “Depth of Field”

 1. bpz3 Avatar

  Helt underbara bilder på “depth of field” bilder. Ja, inte att jag vet vad det betyder på svenska;-) Å även om jag visste den svenska översättningen så vore det ju ändå bara “fotospråk” för mig. Å det språket behärskar jag ju inte;-)

  Nu önskar jag dig och maken en underbar resa till Malaysia. Hoppas du bloggar mycket därifrån med eller utan “depth of field”. Sköt om dig! Ha en trevlig resa och njut! Många kramar:-)

  1. Anita Avatar

   Tack Beate! Nu har vi äntligen landat. Rent fysiskt iallafall, det krånglar en hel del med min dator här i Kuching så den är hos “doktorn” och jag har inte kunnat sova på två dygn. Tids nog så är allt som det ska.. 🙂

 2. Anki Avatar

  Fantastiska foton som alltid! Visst ser jag djupet i bilderna – speciellt den första med den fantastiska växten … snyggt! Allra finaste Fanny – antar att ni kommer att sakna henne när ni åker till Malaysia 🙂
  Önskar er i alla fall en härlig resa!

  1. Anita Avatar

   Tusen tack Anki !! Är lite snurrig just nu, har inte sovit på flera dygn plus att min dator krånglar, liksom min hjärna 😉

 3. Steve Avatar

  Som alltid underbara bilder.

  1. Anita Avatar

   Tack för det Steve! Sent svar men är äntligen på plats i Kuching på Borneo.

 4. Lantlivsbilder Avatar

  Fina bilder. Gillar vovven bäst, där är det något spännande att titta på.
  Svante

  1. Anita Avatar

   Tack så mycket Svante. Är i Kuching på Borneo nu, därav lite sen reaktion på din kommentar. 🙂

   1. Lantlivsbilder Avatar

    Då får du se upp för alla läskiga djur, som lever där. När jag var barn önskade jag att jag skulle få åka dit, och kolla alla djur, inte bara se filmer på TV. Nu tror jag att det skulle vara för varmt, där.
    Svante

    1. Anita Avatar

     Det enda djur jag är rädd för är krokodilerna 😀 😀 Ja, jag är väldigt tacksam över att fått möjligheten att se så mycket av natur och vilda djur här på Borneo. Den här resan blir det inte mycket sånt då vi har mycket som måste skötas rent praktiskt. Min stationära dator med alla fotoprogram har kraschat och jag är inte helt van vid den lilla bärbara som jag använder nu. Bloggen kommer nog att få vila ett tag. Men ändå, mycket är annorlunda här i Kuching och det är härligt att vara här. Håller nu på med att försöka få bort så mycket som möjligt av den växt som tagit sig upp till 7:e våningen genom avloppsröret för regnvatten ute på vår balkong. Den har vuxit sig väldigt stor medan vi varit borta och är seg som bara den. Vet inte hur många våningar ner rötterna går men eftersom den går genom huset får vi hjälp nästa vecka att ta bort det jag inte klarar av. Haha.. nu fick du en liten lägesrapport från Kuching 😀 Nu ska jag fortsätta med mina rötter och kvistar. Ska försöka hinna med att besöka dig och andra så snart jag kan men som sagt. är inte vän med den här lilla datorn men är glad att jag iallafall har den. Trevlig helg Svante!

     1. Lantlivsbilder Avatar

      Trevlig helg Själv.
      Svante

 5. Minton Avatar

  Blommor i vackra färger och lilla fina Fanny. Ha en trevlig resa.

  1. Anita Avatar

   Tack så mycket Anki! Nu är vi på plats 🙂

 6. Kristallina Avatar

  Det är klart att man kan se djupet i bilderna. Med svenska ögon sett… sommarbilder! Fanny är den vackraste blomman i det gröna. Härliga färger, underbara bilder! Önskar er också en trevlig resa.

  1. Anita Avatar

   Tack Kristallina! Äntligen framme och tillbaka i rätt dygnsrytm. Men min stationära dator med alla fotoprogram har dessvärre kraschat!!! Får se hur det går, blir nog lite glest med inlägg framöver men det får jag ta igen när vi kommer hem igen. Önskar dig en skön helg från Sarawak 🙂

 7. bushboy Avatar

  Great photos 🙂

  1. Anita Avatar

   Thank you so much for your comment!! 😀

 8. Anita Avatar

  Beautiful pictures! Fanny seems to be very alert. 🙂

  1. Anita Avatar

   Thank you kindly Anita. Fanny is always on the run 😉

 9. Nuno França - Photography Avatar

  Lovely! 😀
  Very good! 😀

  1. Anita Avatar

   Thank you kindly for your comment Nuno. Late response, I know but I’ve been travelling. 🙂

   1. Nuno França - Photography Avatar

    No problem. 🙂
    I hope it was great! 🙂

 10. Jag Avatar

  Underbara växtbilder och som knorren på slutet: Fanny i det gröna! Det två växterna på den översta bilden ser ut som teatraliska människor som står och pratar med varandra.

  1. Anita Avatar

   Tusen tack för dina kommentarer snälla Du! Läs gärna min kommentar till Svante så förstår du varför svar på kommentar kommer lite sent. Önskar dig en riktigt fin helg från Sarawak, Kuching.

   1. Jag Avatar

    Jag förstod att du hade åkt iväg. En kraschad dator är alltid tråkigt och frustrerande, hoppas att det ordnar sig – och även att du får bukt med växten som invaderat!

 11. annicaaktiv Avatar

  Underbara bilder Anita! 🙂

  1. Anita Avatar

   Tusen tack snalla Annica!

 12. RV John Avatar

  Beautiful plant life and it looks like Fanny is enjoying it all very much 🙂

  1. Anita Avatar

   Thank you John! Yes, Fanny loves to run in the nature and I miss her so much. She had to stay in Malta when we are in Malaysia. It’s a too long trip by flight for my dog.

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: