Depth of Field

Some images from last weekend in Il-Bajja tal-Ġnejna, Gnejna Bay in Mgarr.

I hope the depth of field can be seen in some of these pictures.Last but not least, my beloved Basenji Fanny, always by my side, a precious part of my life.

For Nancy Merrill’s A Photo a Week Challenge: Depth of Field

29 replies to “Depth of Field

 1. Helt underbara bilder på “depth of field” bilder. Ja, inte att jag vet vad det betyder på svenska;-) Å även om jag visste den svenska översättningen så vore det ju ändå bara “fotospråk” för mig. Å det språket behärskar jag ju inte;-)

  Nu önskar jag dig och maken en underbar resa till Malaysia. Hoppas du bloggar mycket därifrån med eller utan “depth of field”. Sköt om dig! Ha en trevlig resa och njut! Många kramar:-)

  1. Tack Beate! Nu har vi äntligen landat. Rent fysiskt iallafall, det krånglar en hel del med min dator här i Kuching så den är hos “doktorn” och jag har inte kunnat sova på två dygn. Tids nog så är allt som det ska.. 🙂

 2. Fantastiska foton som alltid! Visst ser jag djupet i bilderna – speciellt den första med den fantastiska växten … snyggt! Allra finaste Fanny – antar att ni kommer att sakna henne när ni åker till Malaysia 🙂
  Önskar er i alla fall en härlig resa!

  1. Tusen tack Anki !! Är lite snurrig just nu, har inte sovit på flera dygn plus att min dator krånglar, liksom min hjärna 😉

   1. Då får du se upp för alla läskiga djur, som lever där. När jag var barn önskade jag att jag skulle få åka dit, och kolla alla djur, inte bara se filmer på TV. Nu tror jag att det skulle vara för varmt, där.
    Svante

    1. Det enda djur jag är rädd för är krokodilerna 😀 😀 Ja, jag är väldigt tacksam över att fått möjligheten att se så mycket av natur och vilda djur här på Borneo. Den här resan blir det inte mycket sånt då vi har mycket som måste skötas rent praktiskt. Min stationära dator med alla fotoprogram har kraschat och jag är inte helt van vid den lilla bärbara som jag använder nu. Bloggen kommer nog att få vila ett tag. Men ändå, mycket är annorlunda här i Kuching och det är härligt att vara här. Håller nu på med att försöka få bort så mycket som möjligt av den växt som tagit sig upp till 7:e våningen genom avloppsröret för regnvatten ute på vår balkong. Den har vuxit sig väldigt stor medan vi varit borta och är seg som bara den. Vet inte hur många våningar ner rötterna går men eftersom den går genom huset får vi hjälp nästa vecka att ta bort det jag inte klarar av. Haha.. nu fick du en liten lägesrapport från Kuching 😀 Nu ska jag fortsätta med mina rötter och kvistar. Ska försöka hinna med att besöka dig och andra så snart jag kan men som sagt. är inte vän med den här lilla datorn men är glad att jag iallafall har den. Trevlig helg Svante!

 3. Det är klart att man kan se djupet i bilderna. Med svenska ögon sett… sommarbilder! Fanny är den vackraste blomman i det gröna. Härliga färger, underbara bilder! Önskar er också en trevlig resa.

  1. Tack Kristallina! Äntligen framme och tillbaka i rätt dygnsrytm. Men min stationära dator med alla fotoprogram har dessvärre kraschat!!! Får se hur det går, blir nog lite glest med inlägg framöver men det får jag ta igen när vi kommer hem igen. Önskar dig en skön helg från Sarawak 🙂

 4. Underbara växtbilder och som knorren på slutet: Fanny i det gröna! Det två växterna på den översta bilden ser ut som teatraliska människor som står och pratar med varandra.

  1. Tusen tack för dina kommentarer snälla Du! Läs gärna min kommentar till Svante så förstår du varför svar på kommentar kommer lite sent. Önskar dig en riktigt fin helg från Sarawak, Kuching.

   1. Jag förstod att du hade åkt iväg. En kraschad dator är alltid tråkigt och frustrerande, hoppas att det ordnar sig – och även att du får bukt med växten som invaderat!

  1. Thank you John! Yes, Fanny loves to run in the nature and I miss her so much. She had to stay in Malta when we are in Malaysia. It’s a too long trip by flight for my dog.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star