Gallery

Bee, Yellow, Blue & Jump to Pink…

The mimosa flowers shines like small suns.A grasshopper rests on a blade of grass……while a bee searches for nectar among some flowers.Spring is here after a winter that has been too long and too cold.

Another weekend is waiting, on Monday I fly to Spain. It feels like it’s time to move on…

25 thoughts on “Bee, Yellow, Blue & Jump to Pink…

  1. Ja, visst är det vår fast jag tycke fortfarande att det är på tok för kallt. Vintern har känts så lång i år av olika skäl. Tack för din kommentar Annica! 🙂

   Liked by 1 person

  1. Fanny mår bra, fast hon vet inte att hon inte får följa med till Spaninen nästa vecka. Men det blir nog bra, vi blir “bara” borta drygt en vecka. Hade helst velat ha henne med men tyvärr funkar det inte den här gången. Det är ingen semester vi ska på.

   Liked by 1 person

 1. Våren har kommit betydligt längre hos dig än hos mig, vilket ju är logiskt;-) Helt fantastiska makrobilder som bara du kan ta. Tack för den njutningen.
  Just ja, Spanien väntar. Ska bli oerhört spännande att höra vilka planer du/ni har. För visst ska du väl berätta för oss;-)

  Liked by 1 person

  1. Får se hur det går med Spaninen. Vill man bo i Europa finns det inte så många alternativ när man vill ha milda vintrar. Känns sådär lockande men kanske, kanske inte. Malta är vi klara med iallafall och vore det inte för Fanny skulle vi flytta till Malaysia 🙂

   Like

 2. Härligt att våren har anlänt hos er. Det är det vi väntar på. Färg och insekter. Gräshopparen var häftigt med randiga ögon! Aldrig sett. Väldigt vackra bilder! Ha en trevlig och framgångsrik resa!

  Liked by 1 person

  1. Tack Steve! Ja, vi känner att det räcker med Malta nu. Är i Nerja nu och jag tror att vi bestämt oss för Costa Tropical som har det bästa klimatet, fast just nu regnar det 14+ 😉

   Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s