15 replies to “Shadows & Lights

 1. I den gränden får man inte in en SL Buss, inte ens med skohorn. Gamla Stan är en vacker plats, synd att Stockholm har trängselavgifter. Jag vägrar att betala för att trängas, sådant elände ska vara gratis.
  Svante

  1. Trängselavgifter låter inte kul! Haha.. ja, varför behöva betala för eländet kan man verkligen fråga sig. Nu var det inte särskilt trång bland gränderna i Gamla stan, undviker helst Västerlånggatan. Tack för din kommentar Svante!

 2. Bilden med skuggorna är totalt lyckad! Läckert! Å du lyckades till och med få med ett målat elskåp som är så roligt och uppiggande – dessutom i min favo färg:-)

  1. Tack Beate! Lite knepigt ibland att få till det med skuggor och ljus så jag är glad att du gillade bilden. 🙂

 3. Skuggor och ljus som sätter fantasin i gång. Ser ut som en person har gått den vägen. Personen i förgrunden och sedan fotavtryck in mot bilden 😀 Vackert!

  1. Tack så mycket Steve!! 😀 Nu är det nog dags för ett besök hos dig på Getingstorp!! Nu stundar ju Midsommar och allt.

  1. Thank you Ranjit for your kind comment. Are you an artist even with the brush? We all paint with our cameras 😀

   1. Yes, I am, rather I must say I use to. My website does have few of my paintings from the past and few pencil sketches. Now-a-days I have settled into sketches, lesss mess and need less space too. But, I must be honest, I am not doing any of it at present. I do keep my drawing book and pencils handy though.!!

 4. Många fina detaljer i bilderna. Särskilt den andra bilden kan man titta länge på och upptäcka det härliga samspelet mellan skuggor, ljus och de mönster som bildas. Mycket lyckat!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star