12 replies to “Thistly

  1. Tistlar är alltid vackra. Oavsett om de blommar eller vissnar. Väldigt vackra bilder som övertygar vem som helst att även det vissna är vacker.

  2. Jag gillar att fota tistlar själv och det har du verkligen lyckats med här, du har fångat den mjuka fina sidan även om man anar det stickiga 🙂

  3. Jag håller med Kristallina helt och hållet. Tistlar är vackra och gör sig bra på bild, svårt att låta bli att fota dem. Här är det kombinationen av de honungsfärgade fjunen och de silvriga och grå tonerna i resten av växten som är effektfullt, så tilltalande för ögat. Men även den nedre bilden med den blå himlen som kontrast är fin. Den blommande tisteln å andra sidan har färgen i kombination med spretigheten, det skulpturala hos växten som fångar blicken. Mycket vacker fotoserie.

  4. Det är inte många som gillar tistlar, förutom fotografer då. Men jag älskar dom. Vilken växtkraft och “kaxighet”. Nu ser dina maltesiska tistlar inte ut som våra svenska, men de är vackra ändå:-)
    Suveräna bilder som vanligt:-)

    PS. Skulle dock inte vara ägare med en hund med lång päls. Då tror jag inte att jag skulle tycker om tistlar;-) DS.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star