21 replies to “Colorful Joy

  1. Vilka kreationer, rena konstverk! Maskerna och kostymerna påminner mycket om de i Venedig. Så otroligt vackra. Är glad att Malta inte behövde ställa in karnevalståget som ju Venedig och flera andra städer fick göra på grund av coronviruset.

    1. Är väldigt tacksam över att viruset inte nått Malta, ännu. Ja, det var en fantastisk festival som idag avslutas med en färgsprakande parad.

  2. Härliga karnevalsbilder, måste vara roligt att stå och titta på alla fantasifulla dräkter. Jag fastnar för bilden på den gapande kvinnan för att det händer något i bilden och så den nedersta med den simmiga men glada blicken. Det ser nästan ut som om hon hade en mask på sig. Häftiga färger ihop också. Snyggt fotad serie!

    1. Tack! Ja, det var en upplevelse att gå runt i Valletta med kameran. Så mycket fantasi det finns och vilken en härlig glädje. Igår var det sista dagen och jag kom hem med mer än 400 bilder att sortera. Blir nog inte så svårt med tanke på att många faller bort.

  3. Överallt finns det karneval utom i Sverige. Det är bara fantasin som sätter stopp när det gäller dräkter. Härliga bilder som gör en glad för att alla är glada och färgstarka.

    1. Ja, alla dessa fantasifulla dräkter var verkligen helt fantastiska och stämningen på topp 😀 Tack för din kommentar Kristallina!

  4. Oj vilka färgprakter! Vilka kontraster det blir när jag sitter här hemma och ser dina fina färgglada bilder och sen när jag kikar ut genom mitt fönster, så är det grått med ett svagt snöfall som hållit på hela dagen men som smälter bort lika fort igen. Vi har verkligen haft en märklig vinter i Sverige.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star