Colorful Joy

Here are a few images from this weekend’s Colorful Carnival in Valletta.

The participants wore amazing creations and colorful costumes.It was a lovely atmosphere filled with fun and joy in the city of Valletta.
More to come…

21 responses to “Colorful Joy”

 1. Vilka kreationer, rena konstverk! Maskerna och kostymerna påminner mycket om de i Venedig. Så otroligt vackra. Är glad att Malta inte behövde ställa in karnevalståget som ju Venedig och flera andra städer fick göra på grund av coronviruset.

  Liked by 1 person

  • Är väldigt tacksam över att viruset inte nått Malta, ännu. Ja, det var en fantastisk festival som idag avslutas med en färgsprakande parad.

   Like

 2. Härliga karnevalsbilder, måste vara roligt att stå och titta på alla fantasifulla dräkter. Jag fastnar för bilden på den gapande kvinnan för att det händer något i bilden och så den nedersta med den simmiga men glada blicken. Det ser nästan ut som om hon hade en mask på sig. Häftiga färger ihop också. Snyggt fotad serie!

  Liked by 1 person

  • Tack! Ja, det var en upplevelse att gå runt i Valletta med kameran. Så mycket fantasi det finns och vilken en härlig glädje. Igår var det sista dagen och jag kom hem med mer än 400 bilder att sortera. Blir nog inte så svårt med tanke på att många faller bort.

   Liked by 1 person

 3. Oj vilka färgprakter! Vilka kontraster det blir när jag sitter här hemma och ser dina fina färgglada bilder och sen när jag kikar ut genom mitt fönster, så är det grått med ett svagt snöfall som hållit på hela dagen men som smälter bort lika fort igen. Vi har verkligen haft en märklig vinter i Sverige.

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: