Life is good…

Life goes on as usual, I can still go out while my husband since three weeks now has to stay indoors. I go to the supermarket when needed and I take long walks with Fanny twice a day, otherwise I stay home as advised. I’m grateful to have my beloved dog as a companion when walking in nature.

Now in the spring you will find different flowers everywhere and thus a variety of colors while bees are looking for nectar. This flower is as small as my thumb nail.Despite prevailing circumstances, life is good…

15 replies to “Life is good…

 1. Det är som här … jag kan röra mig fritt, men Lasse får hålla sig hemma … Skönt att se att ni har det bra i alla fall och så underbara bilder från dina och Fannys promenader. Åh, vad jag saknar en hund – och nu har jag ju inte ens någon som jag kan låna ibland …
  Ha det gott!

  1. Känns så tragiskt med både Olle och Björn, förstår att du saknar dem båda och gärna skulle ha en egen hund. Kan inte fodervärd vara ett alternativ om det inte är tal om att köpa egen hund. Här är det väldigt vanligt att folk adopterar hundar som på ett eller annat sätt blivit övergivna. Vet inte om det finns något sådant i Sverige. Gissar att ni av olika skäl valt att inte ha egen hund för då hade du säkert haft det idag. Kramar från oss på Malta.

 2. Härliga bilder, de lovar sommar. Visst är det underbart att du har Fanny som sällskap och tvärtom. Antar att du mestadels också hade varit hemma utan henne.
  Önskar dig detsamma. Have a nice and positive week ahead 😀

  1. Tack så mycket Kristallina. Hade jag inte haft Fanny hade jag nog gått ut ändå, för motionen och den friska luftens skull. Men tack vare Fanny är jag ute oftare och gör många utflykter som jag inte skulle ha valt att göra själv. Sköt om dig och ha en fin fortsatt vecka!

 3. Helt underbara bilder, hoppingivande:-)
  Då har ni ungefär samma “regler” som vi har här. Såååå skönt för dig att du och Fanny kan gå långa promenader och att livet för er två “goes on as usual”. Lite långtråkigt för din man kanske, men ni har ju en suverän terrass, där han kan vistas. Tänk på alla som är i riskgruppen eller har utgångsförbud som får sitta inne i en lägenhet utan balkong.
  Så du har rätt – life is good:-)

  1. Tack snälla! Ja, det känns bra att jag har Fanny och att vi kan gå ut, lite trist bara att hennes favoritpark där hon sprungit varje dag sen hon var valp är stängd.
   Långtråkigt?? Hahaa… nä, han är då inte sysslolös kan jag lova och tak-terassen har han inte varit uppe på sen jag vet inte när. Han målar tavlor, kan även sitta i timmar och lösa sudoku, ibland sitter han framför datorn eller så funderar han på vad han ska laga för middag osv… 😉 Vi har det bra alla tre och hoppas du och maken har detsamma. Kramar!

 4. Gorgeous flowers. It’s great that you can get out and the best part is no one is around. 😊 glad you have your little companion. Fanny is a cutie!

  1. Thank you Lisa! Yes, Fanny is a very valuable family member and as a companion during our nature walks here on the island. 🐾🐾🐕

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star