We’re all in the same boat

“One day or day one. It’s your decision.”
– Unknown

“We may have come on different ships, but we’re all in the same boat now”
– Martin Luther King. Jr

“The most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.”
– Helen Keller

30 replies to “We’re all in the same boat

 1. Det behövs inte mycket för att piffa upp ett tråkigt elskåp. Vilka enkla och tänkvärda teckningar som säger så mycket. Du har hittat perfekta citat där, men det gör du ju alltid.
  Och med tanke på pandemin kan man verkligen säga att hela världen sitter i samma båt sedan ungefär ett år tillbaka och lär nog förbli så ett bra tag till. Bäst att göra sig beredd…

  PS. Har tänkt på er många gånger under det gångna året. Jag menar ni måste väl har drabbats otroligt hårt ni med med tanke på att resandet “nollställts”. Åsså har ni ju inte kunnat resa till Malaysia heller… DS.

  1. Bäst att göra sig beredd innan båten sjunker, det verkar läcka lite här och där. Man kan verkligen undra när eländet ska ta slut, vi kan bara hoppas på det bästa och göra vad vi kan för att inte blir smittade eller smitta andra. Här harde börjat vaccinera alla över 80 år plus vårdpersonal. Kanske, kanske är vi alla vaccinerade till hösten.

   Nej, vi drabbades inte på grund av pandemin, vi var tvungna att lägga ner företaget strax innan av andra skäl och nu med facit i hand var det lika bra det. Men tack för din omtanke!!!

  1. Tack Kristallina, jag blir alltid lika glad när jag ser nya streckfigurer dyka upp. Att det är samma person som skapat dem syns tydligt och även att de har ett budskap som betraktaren själv kan tolka. Ha en fin fortsatt onsdag!!

 2. Trevliga fotofynd när man är ute och går på stan. Tänk att kunna utrycka så mycket genom streckgubbar! Fina citat som passar till och att vi är i samma båt allihop stämmer verkligen bra nu.

  1. För mig är de alltid lika glädjande när jag ser en ny variant av dessa streckgubbar dyka upp. Tror jag sett sex eller sju olika i området där jag bor. Att det är samma person som skapat dem syns tydligt och även att de har ett budskap som betraktaren själv kan tolka.
   Tack för din kommentar och ha en fin fortsatt onsdag!!

 3. Visst är de fina, kanske just för att de är så enkla.
  Tack för din kommentar Anki och jag önskar dig en fin fortsatt onsdag! 🤍

  1. It sometimes happens that I Laugh so much that it Hurts in my stomach, that’s joy and it’s a joy to get your kind comments Mr Ohh!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star