Some Recently Taken Images…

… and some quotes that are not related to the images, or maybe they are in one way or another.

“The purpose of our lives is to be happy.”
— Dalai Lama

There are no mistakes, only opportunities.”
— Tina Fey

The secret of happiness, you see is not found in seeking more, but in developing the capacity to enjoy less.”
– Socrates

“Life would be tragic if it weren’t funny.”
— Stephen Hawking

My dogs and I usually have a lot of fun together. For me a picture doesn’t have to be perfect as long as you captured a valuable moment that otherwise would be forever gone.

Malta 09 May 2021

21 replies to “Some Recently Taken Images…

  1. Läskigt? Men, det var ju inte alls meningen, kanske ser vi lite olika på bilder. Hundarna ser i mitt tycke lite lustiga ut, speciellt Fanny 😉

  1. Tack Anki! Bilden på Fanny och Felicia blev inte så bra. Tycker Fanny fick ett konstigt uttryck i ansiktet. Men vad gör det, den visar iallafall att de har roligt och busar tillsammans 🥰
   Kramar från Malta!

 1. Vilka härliga bilder! Känns som om man kan andas där på riktigt. Toppen foto på fågeln och jag gillar de nästa två. Den lilla människan i det stora hela, underbart! Citaten gillar jag också och det som jag tycker mest om är: “For me a picture doesn’t have to be perfect as long as you captured a valuable moment that otherwise would be forever gone!” – Anita! 😀
  Är glad att hundarna har roligt med varandra.
  Ha en trevlig ny vecka!

  1. Tack för dina fina ord Kristallina. Fågeln är ju egentligen “bara” en vanlig fågel men jag lyckas väldigt sällan få dem på bild så den var jag nöjd med. Mitt eget “citat” skrev jag eftersom jag inte alls är nöjd med bilden på Fanny och Felicia, ur fotografisk synpunkt plus Fanny’s konstiga uttryck i ansiktet 😂 Men den visar ändå så mycket, att de gärna busar med varandra och att det trivs ihop. 🥰
   Önskar dig också en trevlig ny vecka!

  1. Thank you so much Manja❣
   The picture of my dogs is not the best but the moment felt valuable to save and show.

 2. Love it! Bilderna är så olika men ack så bra! Gillar idén med att “separera” bilden med tjejerna högst upp på klippan. Vilken idé. Undrar om den vänstra tjejen deltog i en officiell fotografering, det ser nästan ut så. Å du passade på såklart;-)
  Bilden med Fanny och Felicia är så kul. De busar liksom och älskar det. Sedan är jag inte helt bergis på vem som är vem. Men jag har ju från början “identifierat” Felicia tack vare de vita partiet på nosen. I så fall är Fanny till vänster och Felicia till höger i bild. Å dotter verkar ha växt om sin mor;-)

  1. Ja, du har så rätt, Fanny till vänster men någon officiell fotografering var det inte där uppe på klippan 🙂

 3. WOW!! Saying your pictures are beautiful will be an understatement. I love the bird image and your dogs too. The sloping image is just super brilliant

  1. Thank you Bless, that’s very kind of you to give me such a lovely comment 😊🥰
   Wish you a great Monday in Ghana!!

 4. Läser kommentarerna och blir förvånad över att du inte tycker att hundbilden är så bra – den är helt enkelt toppen enligt mig, men vi själva som fotografer vet ju vad vi ville. Jag tycker också att det ser ut som om kvinnorna poserade för något modereportage. Himlen är otroligt vacker med sina molnmönster och milda färger, åter en så fin serie. Fågelbilden tycker jag mycket om, jag fångar heller inte nuförtiden så ofta fåglar på bild. Men sen tycker jag inte att citatet om misstag stämmer. De kan vara förödande.

  1. Tack för dina rader och tankar. Om du visste hur länge jag höll på med den där bilden på hundarna skulle du nog inte tro att det var sant. Försökte få ordning på Fanny’s ansikte så hon skulle se lite mer normal ut men ju mer jag redigerade ju roligare såg hon ut. Haha… den som jag lade ut är iallafall något bättre än originalbilden, där såg hon vekligen konstig ut. Fast det är lätt att gå till överdrift och vara alltför petig med detaljer, detaljer som andra betraktare kanske inte ens skulle lägga märke till.

   Men visst ser hon lite underlig ut Fanny dessutom är skärpan i bilden inte den bästa liksom bakgrundsfärgen som känns fel, den blev inte alls som jag ville 😉

   Kan hålla med om att citatet inte stämmer, misstag kan som du skriver vara förödande. Gjort är gjort och man kan också ha lärt något sig av sina misstag.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star