Skyltsöndag

Någon flitig skyltare har jag inte varit under de senaste åren men ett skyltinlägg känns som ett måste innan vi lämnar Malta för gott. Bästa BP håller i trådarna och där kan man verkligen tala om att vara flitig. Den tjejen kommenterar alla mina inlägg och har så gjort ända sen jag började blogga! Med tanke på hur många följare hon har känns det hedrande att hon faktiskt tar sig tid även hos mig. Stort Tack Beate!!! Du är fantastisk!!!

Ovan syns några skyltar från Malta medan de där nere är från Sverige valda från mitt minnesarkiv.

Minns ni Cykelfix? Skåningen som lagade cyklar med kärlek vid Slussen i Stockholm år 2014.
Gissar att han inte är kvar och Slussen ser idag förmodligen inte ut som då.

Min ambition att lägga ut minst en bild om dagen fram tills vi flyttar fungerade inte men det känns bra att jag iallafall fick till det här. Nästa söndag lämnar vi Malta för Cypern och ett nytt kapitel i livet tar sin början.
Det känns spännande, ibland nästan lite läskligt men framförallt, väldigt roligt och positivt.

Seven days left…

26 replies to “Skyltsöndag

 1. Anita, I thought of you recently while watching an episode of Mediterranean Life. A couple was moving to Malta! It was so beautiful, and I could see the landscapes were familiar to me because of the lovely photos you post on your blog. I enjoyed it even more because of our blogging connection 😊 I look forward to more photos and stores from your new home! I hope all goes well with the move 🤗🙏

  Liked by 2 people

 2. Roliga, fina och annorlunda skyltar! Den skånske cykelfixaren var ju söt med all sin kärlek till allt och alla!
  Hoppas du får en fin sista vecka på Malta och önskar sedan lycka till på Cypern!
  Kram, Gerd ❤

  Liked by 2 people

 3. Jag gillar skånsk kärlek och Cykelfixs budskap och första skylten förstås.
  Nu börjar nedräkningen på allvar. Sedan väntar vi alla på det första inlägget från Cypern. Ha en bra och problemlös sista vecka!

  Liked by 2 people

  1. Tack Kristallina, det börjar kännas lite pirrigt nu när det är så få dagar kvar. Ska bli skönt när de har varit här lastat containern. Då behöver vi bara tänka på vad som får ta plats i resväskorna 😂

   Liked by 2 people

 4. Nu blev jag faktiskt riktigt rörd Anita. Japp, jag har följt dig i många år och det har ju sin anledning. Jag har alltid ÄLSKAT dina bilder som inte bara är så himla proffsiga utan de är ju annorlunda också – exotiska för en nordbo. Ja, det lär ju bli samma sak nu när du flyttar till Cypern om sju dagar. Vi har ju besökt Malta och Cypern. Å området ni flyttar till har jag ett roligt minne av. Så jag kommer kommentera dina inlägg även framöver.

  Så tusen tack för din “avskedsföreställning” från Malta och dina “minnesskyltar” från ditt hemland. Ja, tusen tack för länkarna också. Vet inte vad jag ska säga mera om din hyllning – ja, jag är faktiskt rörd. Kram tjejen! Önskar dig bara det allra bästa på Cypern:-)

  Liked by 2 people

 5. Hej Anita
  Jag fick en stark längtan till Malta så jag gick in på YouTube och sökte på Sliema och i en film såg jag en av era hundar först sen dök även du upp. Jag kommer att åka ner med en kompis i slutet av september om inte covid-19 fortsätter att öka. Jag har sett att ni skall lämna Malta och flytta till Cypern, har det blivit sämre att bo på Malta?

  Lycka till på Cypern

  M V H
  Torgny Magnusson, min fru Ewa hälsar

  Liked by 1 person

 6. Med google översätt så säger farmer Lucas:
  “Snälla bär inte frukt
  Detta är vårt arbete och vårt liv.
  Tack”
  Och då ska det väl stå “stjäl” istf “bär”.
  Roliga och fina skyltar du hittat! Nu får du gå på skyltjakt på nya stället.

  Liked by 2 people

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star