The Tree

The Tree

This must be my most photographed tree! I just love the scenery, the sky, the sea, the dry honey-colored reeds, the bushes and the lonely tree.

Of course, there is more than one tree and more to see than just trees.

If I turn around, I see large fields, a house and the mountains in the distance while Felicia happily catches up with something I myself can not see, most probably Fanny around the corner.

The dogs are happy here, it’s the same place as I showed in my last post. We go here everyday, only fifteen minutes by the car, even though we have the sea within five minutes walking distance from where we live. I choose to go here because we are almost alone, like the lonely tree.

Argaka Coast,
Paphos District,
Cyprus


Publicerat

i

, , ,

Comments

17 responses to “The Tree”

 1. wetanddustyroads Avatar

  Beautiful vibrant colours!

  1. Anita Avatar

   Thank you so much!

 2. Kristallina Avatar

  Det är alltid lite sorgligt med ensamma träd. Jag har läst en bok om träd. Hur de samarbetar med varandra, svampar och andra växter. Ett ensamt träd har det inte lätt men det här verkar må bra ändå. På ett foto är ett ensamt träd extra vackert. Vilken härlig plats för hundarna och sista bilden är min favorit. 😀

  1. Anita Avatar

   En bok om träd låter spännande, eller iallafall intressant med tanke på naturens fantastiska samarbete. Allt hänger samman i naturen, insekter så väl som växter, det enda som inte behövs är vi människor 😕
   Tack för din kommentar Kristallina och ha en fin fortsatt vecka!!

   1. Kristallina Avatar

    Det kunde jag har skrivit. Precis!! säger jag bara.

 3. bpz3 Avatar

  Stämningen i rubrikbilden är enastående. Å det gröna trädet känns nästan felplacerad där. Härliga bilder som vanligt.

  PS. Ska fundera på min blogglista. Anki råkade ut för samma “problem” när hon valde din inställning. Då hon har många läsare som har blogspot/blogger som plattform valde hon en annan lösning. Du däremot har ju nästan bara läsare som har WP så… DS.

  1. Anita Avatar

   Tack för lovorden Beate!

   Det är ju uppenbarligen något fel som gör att din sida påverkas beroende på att jag väljer ut en speciell bild. Fel borde man kunna lösa men jag är inte alls kunnig och begär inte att du ska vara det heller. Tar du bort mig är problemet löst och du kan behålla din blogglista. Besöka varandra kan vi ju göra ändå.

 4. Anki Avatar

  Förstår att du gillar denna plats – både för hundarnas skull och för din egen – så vackert med det ensamma trädet! Fina bilder som alltid!
  Nu fungerar det att kommentera som vanligt igen! Skönt!
  Ha det bra Anita!

  1. Anita Avatar

   Tack snälla Anki! Ja, det är en plats som verkligen ger ro i själen. Iallafall så länge vi är där ensamma. Har sakta men säkert börjat ge upp det mesta när det gäller möte med andra människor, många är så konstiga, eller så är det jag som är det men jag trivs bäst med att vara själv, med mina hundar. Igår t.ex när vi var ute stod det ett par utmed vattnet och fiskade, tjejen började skrika åt mig att ta bort hundarna, de var inte ens nära, sen började han också klaga. Inget hände mer än att jag resignerar mer och mer. Färgade och klippte håret i lördag och tyckte att färgen blev askgrå istället för blond. Det tyckte inte frisörskan som blev sur men gav en ny tid om en vecka. Bara några exempel och det här är inte typist för Cypern, det är likadant överallt. Suck!
   Vad glad jag blir att det fungerar som det ska med att kommentera, blev lite orolig.
   Kram och sköt om dig Anki!

 5. Geddfish Avatar

  Så rofyllda vackra bilder från Cypern. Det känns som om ni och hundarna trivs där.
  Ha det gott och kram, Gerd <3

 6. Lavendab Avatar

  I like the picture of the tree!

 7. Lavendab Avatar

  By the way, can you check out the form on my post?

 8. Mr. Ohh's Sideways View Avatar

  Inspiring
  ;;
  ;;
  ;;
  You have to laugh to live but why not Live to Laugh!!

  1. Anita Avatar

   True! 😁

 9. carolinestreetblog Avatar

  I understand. I love your tree too! 🌳

 10. Isha Avatar

  An extremely pleasant post. 💜🌸

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: