Image

The Tree

This must be my most photographed tree! I just love the scenery, the sky, the sea, the dry honey-colored reeds, the bushes and the lonely tree.

Of course, there is more than one tree and more to see than just trees.

If I turn around, I see large fields, a house and the mountains in the distance while Felicia happily catches up with something I myself can not see, most probably Fanny around the corner.

The dogs are happy here, it’s the same place as I showed in my last post. We go here everyday, only fifteen minutes by the car, even though we have the sea within five minutes walking distance from where we live. I choose to go here because we are almost alone, like the lonely tree.

Argaka Coast,
Paphos District,
Cyprus

17 thoughts on “The Tree

 1. Det är alltid lite sorgligt med ensamma träd. Jag har läst en bok om träd. Hur de samarbetar med varandra, svampar och andra växter. Ett ensamt träd har det inte lätt men det här verkar må bra ändå. På ett foto är ett ensamt träd extra vackert. Vilken härlig plats för hundarna och sista bilden är min favorit. 😀

  Liked by 1 person

  1. En bok om träd låter spännande, eller iallafall intressant med tanke på naturens fantastiska samarbete. Allt hänger samman i naturen, insekter så väl som växter, det enda som inte behövs är vi människor 😕
   Tack för din kommentar Kristallina och ha en fin fortsatt vecka!!

   Liked by 1 person

 2. Stämningen i rubrikbilden är enastående. Å det gröna trädet känns nästan felplacerad där. Härliga bilder som vanligt.

  PS. Ska fundera på min blogglista. Anki råkade ut för samma “problem” när hon valde din inställning. Då hon har många läsare som har blogspot/blogger som plattform valde hon en annan lösning. Du däremot har ju nästan bara läsare som har WP så… DS.

  Liked by 1 person

  1. Tack för lovorden Beate!

   Det är ju uppenbarligen något fel som gör att din sida påverkas beroende på att jag väljer ut en speciell bild. Fel borde man kunna lösa men jag är inte alls kunnig och begär inte att du ska vara det heller. Tar du bort mig är problemet löst och du kan behålla din blogglista. Besöka varandra kan vi ju göra ändå.

   Like

 3. Förstår att du gillar denna plats – både för hundarnas skull och för din egen – så vackert med det ensamma trädet! Fina bilder som alltid!
  Nu fungerar det att kommentera som vanligt igen! Skönt!
  Ha det bra Anita!

  Liked by 1 person

  1. Tack snälla Anki! Ja, det är en plats som verkligen ger ro i själen. Iallafall så länge vi är där ensamma. Har sakta men säkert börjat ge upp det mesta när det gäller möte med andra människor, många är så konstiga, eller så är det jag som är det men jag trivs bäst med att vara själv, med mina hundar. Igår t.ex när vi var ute stod det ett par utmed vattnet och fiskade, tjejen började skrika åt mig att ta bort hundarna, de var inte ens nära, sen började han också klaga. Inget hände mer än att jag resignerar mer och mer. Färgade och klippte håret i lördag och tyckte att färgen blev askgrå istället för blond. Det tyckte inte frisörskan som blev sur men gav en ny tid om en vecka. Bara några exempel och det här är inte typist för Cypern, det är likadant överallt. Suck!
   Vad glad jag blir att det fungerar som det ska med att kommentera, blev lite orolig.
   Kram och sköt om dig Anki!

   Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s