23 replies to “By the Sea

 1. I love the image Fanny is trying to raise legs and out on Felicia. Or it’s rather Felicia raising the legs😃😂
  Having dogs at the beach is so nice; It’s like they feel a different spirit on the shores and can run around freely.

  I see you have nice mountains there too. I love mountains 🤩

  1. Thank you for your kind comment Bless ☺️ Yes, they love to play around at the beach and luckily there are no other people around. You know, some people don’t like dogs, sure it’s weird 😅 ..but of course I accept that.
   I agree, mountains are wonderful and we have quite a few here compared to Malta where there are no mountains at all. Trodos is the largest mountain range here in Cyprus, stretching over a third of the island. I’ve a lot left to explore 😁

  1. Ja, nu har det blivit betydligt svalare än när vi kom hit i slutet av juli. Men ändå, runt 26+ på dagarna, riktigt behagligt och hundarna gillar värme bättre än kyla 🌞
   Önskar dig & Minton en fin början på veckan! Kramar från oss 🐕👩🐕

 2. Så härliga bilder. Jo det uppstår en varm del i sitt hjärta då hundar ser ut att trivas ihop. Jag har bara en kvar nu… och idag kom Bosse (grannens hund) över på bus. Man blir riktigt glad.

  1. Tusen tack Åke! Vad glad jag blir att få besök av dig, det var ett tag sen nu. Ja, hundar ger så mycket glädje, minns att du hade två små medan jag själv inte hade någon alls. Livet är inte som förr, det är istället så mycket bättre och jag hoppas att även du har det bra. 😁

 3. Svar: Det där med den långa remsan har vi ju diskuterat tidigare. Det händer så pass sällan att jag struntar i det. Det är inte blogspot som gör “remsan” utan det är WP, som ju ogillar blogspot. Men som sagt, det är ingenting som stör mig och mina läsare hoppas jag. Å jag tänker inte ta bort din länk från min lista. Har länkat till dig i mera än tio år. Tror du verkligen att jag tar bort din blogg bara för att WP beter sig konstigt????!!!!! Så strunt i det.

  Det borde ju var jag som reagerade negativt, men mig gör det inget. Å ingen av mina läsare har gnällt heller så… Forget it;-)
  Kram!

 4. Fantastisk bilder på glada och lyckliga hundar!
  Nytt fint tema … snyggt!

  Jag läste din kommentar hos BP om detta med ”utvald bild” – något jag också testat, men som blev precis som för dig på Bloggers bloggar. Jag gav upp och har efter det inte brytt mig om att använda mig just av det.
  Jag har ett annat problem – jag kan inte kommentera hos dig – eller med svåra bekymmer! Efter en eller ett par bokstäver hoppar kommentarsfältet bort och jag får en av dina bilder istället … går tillbaka till kommentarsfältet och fortsätter – för att efter ytterligare ett par bokstäver åter hamna i en bild,
  Nu testar jag om jag kan skriva i word för att kopiera och lägga in …
  Ha det fint!

  1. Tack för dina rader Anki. Konstigt att det där med att kommentera inte fungerar som det ska. Misstänker att något osynligt väsen sätter käppar i hjulet så att jag inte ska få kommentarer med tanke på att jag själv är så usel på att kommentera hos dig och andra. Hahaa.. helt rätt isåfall, jag måste verkligen skärpa för och istället ta tillvara mina för mig så värdefulla följare. Tack snälla för att du tog dig tid skriva i word och kopiera💚

   När det gäller “Utvald bild” känns det så kluvet. Vill ju kunna lägga upp mina bilder på mitt sätt men inte samtidigt ta så mycket plats på Beate’s blogg. Har tidigare helt undvikit att använda “Utvald bild” men nu när jag bytt tema vill jag kunna välja fritt samtidigt som jag absolut inte vill på ett negativt sätt påverka de som har Blogger. Hmm… kanske ska jag byta till ett annat tema iallafall.

   1. Det tycker jag inte! Klart du ska kunna välja själv och inte foga dig efter Blogger – och BP hade ju inga invändningar!
    Ha det gott Anita!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star