Felicia

Hello, my name is Felicia.
How are you…?

Min fina älskade lilla Felicia! Alltför sällan med här på bloggen men alltid med när vi tillsammans utforskar naturen liksom när vi nu bor in oss i vårt nya hem här på Cypern. Hon är busig, vaksam, nyfiken och alert. Fyller två år i september, mamma Fanny blir fem om några veckor…

11 replies to “Felicia

 1. Redan två år!!!! Tiden går fort när man har roligt sägs det ju, så…
  Så fin hon är Felicia. Kul att hon får vara med på bloggen. Saknar även Fanny. Har de två nåt gemensamt? Jag menar till sättet alltså. Har du fortfarande kontakt med dom som köpte Fanny’s andra valpar?

  Liked by 2 people

  1. Nej, jag har inte längre någon kontakt med de som köpte valparna men vet att de har det bra, de fem hundarna alltså ;))
   Fanny och Felicia är väldigt olika mentalt. Felicia är fortfarande busig och nyfiken som en valp medan Fanny är mer stillsam och för sig själv.

   Liked by 1 person

 2. Oj, har hon redan hunnit bli 2 år!!! Så fantastiskt fin ❤ Jag har ju haft ett längre uppehåll och varit långt från sociala medier men börjar nu komma tillbaka så nu känns det riktigt spännande att kika tillbaka och se hur det går för er på vackra Cypern! Allt gott!!

  Liked by 1 person

 3. Hon ser vaksam och nyfiken ut, men på bilderna också lite eftertänksam. Jag minns när du inte fick ha hund på Malta av någon anledning och nu har du två finingar. Fin Feliciabildtrio!

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star