From Our Garden

Now that we’ve been in my garden in the last two posts, I’ll show some more pictures from our outdoor area. The one above is taken from our laundry room behind the lemon tree at dusk.

We live on a slope and the garden consists of different levels. The papaya tree, image 1, is at the bottom of the garden. There I grow my tomatoes and there the passion fruit plant winds along the fence and the wall.
Feel free to click on a picture in the gallery, there is a short text for each picture

Post 19 / Day 28 of 365

Zelemenos, Kolili, Paphos – Cyprus

Next time I show photos from our garden, it will only be plants and flowers.
We have a lot but they didn’t fit in this post.

17 replies to “From Our Garden

 1. Kan bara säga att ni bor som i ett paradis. Helt fantastiskt! Att din man var konstnär och målade tavlor visste jag, men inte att han gjorde skulpturer också. Jättekul!
  Nu hoppas jag bara att ni “motionerar” i er underbara trädgård dagligen, så att ni klarar av höjdskillnaden när ni blir gamla;-)

  Liked by 1 person

  1. Haha.. motion får vi från både trädgård och hundpromenader.
   Skulpturerna; Lejonet, Snigeln och Draken har andra skapat, inte maken. Men han målade Draken, den var helt ofärgad när vi köpte den.

   Like

 2. Jättekul att få se lite från dina allra närmaste omgivningar Anita.
  För drygt 45 år sedan besökte jag Cypern och har roliga tonårsminnen därifrån. Om du rör dig runt på ön så mottages bilder från den med stort intresse, från min sida. Det har väl troligtvis hänt enormt mycket sedan jag var där, men kanske kanske kan jag uppfatta någon slags igenkänning ändå. Kanske kan det kallas nostalgi, fastän jag inte är särskilt nostalgisk av mig. 🙂
  Söndagshälsningar/Barbro

  Liked by 1 person

  1. Oj, hur kommer sig att jag missat den här kommentaren?? Det har nog hänt en del sen du var här men nog kan jag tänka mig att det finns något kvar som kan väcka minnen. Än så länge har vi inte åkt runt så mycket på ön. Den första tiden hade vi fullt upp med att leta efter hus, därefter renovering och sen (nu) bara vara och njuta av allt runtom i vår närhet. Men självklart kommer vi så småningom att ta oss runt på ön och utforska olika platser, det ser jag fram emot. Har bara besökt Cypern en gång tidigare, år 2016 då jag och maken hyrde bil och reste runt som galningar för att hinna se så mycket som möjligt på en vecka. I efterhand känns det som vi tillbringade den större delen av semestern på motorvägarna. Haha.. det var då det, då visste vi inte att vi skulle bosätta oss här. Tusen tack för din kommentar Barbro och jag ska ha dig i åtanke när vi vidgar våra vyer här på ön.

   Like

 3. Ni har det väldigt vackert där. Vilken underbar bild där Felicia tittar ner på dig och jag gillar den lilla draken väldigt mycket. Vi hade också alltid många figurer i trädgården och skulpturer som min man gjorde.

  Liked by 1 person

  1. Visst är det roligt med olika figurer i trädgården, speciellt om de skapas av sin man istället för köpta. Tack för din kommentar Kristallina 🙂

   Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star