23 replies to “Geranium Flowers

  1. Än är det långt till pelargontiden hos oss, idag pulsade jag i snö upp till knäna. Oväntat så här sent och när vi redan hade +12° för några dagar sedan. Även en inbiten vinterälskare som jag tyckte att det var dags att byta säsong. Jättefin pelargonserie, särskilt gillar jag knoppbilderna. Jag har dem i kruka, djupröda och vita i stan och gammaldags ljusrosa på landet. De är så torktåliga så de klarar av ojämn vattning när vi åker emellan.

    1. Här blommar pelargonerna för fullt vilket är glädjande. På tal om väder så är det lite hit och dit just nu här på Cypern. Ett tag trodde jag att sommaren anlänt men plötsligt sjönk temperaturen drastiskt. När jag skulle ut med hundarna vid 10-tiden idag hade vi +9° och väldigt blåsigt så det kändes isande kallt till skillnad mot här om dagen, dåv var det över +20°. Tack för din fina kommentar.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star