18 replies to “Att fokusera

 1. Hahaha! Det är då bara du som har ett öga (eller två såklart) att se just den situationen. Bilden borde förresten prisbelönas. Så himla bra fångad med världens fyndigate text!!!
  Åsså är det faktiskt för första gången jag ser den där adaptern på kvinnornas smartphone som det har gjorts så mycket reklam för här hemma. Kan du tänka dig att Lidl sålde “grunkan” för 149 kronor runt jul. Vi åkte till alla Lidl(ar) norr om stan helgen därpå – bara för att. Då fanns det såklart inga kvar 😉

  PS. Hoppas du mår bra och inte har tråkigt – gräsänka som du är just nu 😉 DS.

  Like

 2. Klockren bild och text! Här har du nog tänkt och agerat med medvetenhet. Men ibland kan man helt plötsligt se saker i fotot som man inte alls såg när man knäppte bilden. Kul!

  Like

 3. Lysande bild och lika lysande text. Roligt att se att du är tillbaka i bloggvärlden. 🙂 Jag har dessvärre varit väldigt inaktiv. Dålig med inspiration och sen pappas död gjorde att bloggen har fått stå åt sidan. Får se om jag är tillbaka på riktigt nu eller om det behövs mer vila.

  Like

 4. Det bubblar i mig så mycket har jag att skriva dig men jag vet inte om jag får fram allt! För det första (och det allra viktigaste) VAD ROLIGT att du börjat med en blogg igen!!! Och jag bara älskar din färgglada header!! Sedan gillar jag din bild! Jag ska nu titta vidare hos dig!

  Kram och bra att du är tillbaka! 🙂

  Like

 5. Haha vilken härlig ögonblicksbild! Så snyggt fångat av dig! Tråkigt att höra att det är så stränga regler om hundar där du bor, önskar dig så gärna en hund. Hoppas att det kan ändra sig, håller tummarna för dig och din blivande vovve!

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star