Ballerinaskor

Img_3681Övergivna och sandiga låg de på ett båtskynke nere vid havet. Såg en ballerina dansande på stranden som slängde sina skor då det var skönast att vara barfota i sanden…

Men hon syntes bara i min fantasi…

Fredagstema

16 replies to “Ballerinaskor

 1. Klart det var så! I alla fall kan ingen säga emot dig!

  Vet du varför det inte går att svara direkt till dig genom att bara klicka på ditt namn när du kommenterar? Man hamnar i osäker zon.

  1. …osäker zon 😕 Tack för att du informerar vad som händer när man klickar på mitt namn för att svara. Nu blir jag väldigt osäker på hur jag ska göra. Eva Trillan har nämnt samma sak. Hos mig är det säkert men något på vägen hit är det tydligen inte. Måste genast undersöka saken !!

 2. Snacka om fantasieggande! Dessutom visste ballerinan att en viss Anita hade just ögon för det scenariot. Gillar din tolkning skarpt och dina “tankevirvlar”.

  Å någon gång ska jag testa att direkt klicka på ditt namn i kommentarerna. Gör det faktiskt aldrig utan väntar på att ett nytt inlägg dyker upp i min blogglista till höger på min blogg. Å jag är glad varje gång det sker, å ledsen när det inte gör det.

 3. Nu har jag testat. Ska nog fortsätta med att “vänta ut” dig. Stare och Eva har rätt.
  Testa genom att gå in på en kommentar du gjort hos en av oss. Då ser du. Har inget förslag på lösning – du vet, WP överstiger ju min IQ…

 4. Barfota på stranden och blöta sina tår och fötter längtar jag efter nu… Isen blåste bort här för två dagar sedan och det var tidigt. Jag har bott här sedan 96 och två ånger har isen varit borta före den sista april.

  Ballerinan: Det var kanske du 😉

 5. Bingo! Första gången jag går in hos dig via kommentarslänken! Ä det funkar! Du är verkligen duktig!
  Kunde ju inte tala om det för dig då jag aldrig gjort det förut.
  Å WP gillar inte blogspot, jag vet…

 6. Älskar övergivna barnskor, de är ofta knappt utslitna. Små lätta fötter som nästan svävat över marken.
  Kollat in din nya fräscha blogg, ser mycket lovande ut.
  Resor har en förmåga att sluka både tid och pengar.
  Vi ses igen
  /KIki

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star