Skyltsöndag

 

Kändes lite knepigt att finna fyndiga skyltar idag och att ändra utformning hjälpte föga.Img_4111Men en skylt är en skylt oavsett om själva budskapet flagnat. Img_4105Bara ramen kvar men ändå en skylt eller kanske inte…

Titta in hos Beate ! Hon ser till att hålla Skyltsöndag vid liv och där är det garanterat varken tomt eller färglöst 🙂

 


Publicerat

i

Comments

2 responses to “Skyltsöndag”

  1. BP Avatar

    Japp, en skylt är en skylt och dina skyltar är som vanligt både annorlunda och helt i min smak. Du hittar alltid det oväntade som överraskar – åtminstone mig – varje gång. Dina tankegångar skiljer sig från mängden och det är jag glad för 🙂

    Stort tack för bidraget och lika stort tack för länken 🙂

    PS. Hoppas middagen föll maken i smaken om man säger så. För du lagar ju nästan aldrig mat har jag förstått. Att göra det ändå tyder på kärlek. Å det sägs ju att kärlek går genom magen eller något sådant 😉 DS.

  2. Mias Mix Avatar

    Tänk att lyckas hitta och fota så vackra skyltar som knappt ens är skyltar… Hur bär du dig åt?? Att inte texten är kvar lämnar ju bara mer till fantasin. Snyggt! Ha det bra!

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d