Helgbilder

IMG_0002-PSP-2Söndagen börjar med regn och slutar med sol. Vi tar en tur med Larnita och väljer att köra kuststräckan, en vacker men olycksdrabbad väg. Arbetet att införa fler filer skulle bli klart till sommaren men pågår ännu.IMG_4015-3Vi leds bort in mot landet istället, väljer lite mindre vägar och tar några omvägar för nöjes skull.IMG_0031-PSP2Målet är Golden Bay, en av de mest populära sandstränderna här på ön men badkläderna har vi lämnat hemma. Vill bara gå barfota en stund i den gyllene mjuka sanden och doppa fötterna vid havskanten.IMG_0055-PSPFår syn på en liten krabba tyngd av sand. Vill ta en näve vatten och skölja av den men låter den sakta traska vidare. Sanden ser plötsligt så grov ut. Det kan inte vara lätt alla gånger att vara en liten krabba…

Helgbilden


Publicerat

i

Comments

11 responses to “Helgbilder”

 1. Mias Mix Avatar

  Åh vad härligt det låter att gå barfota i strandkanten. Längtar tills vi åker till Rivieran… Jättefina bilder! Stackars krabban har det inte lätt. Ha en härlig vecka!!

 2. bpz3 Avatar

  Vilket härligt inlägg! Det börjer med den läckra speglingen i backspegeln. Sedan minns jag vår semester på Malta, där vi ofta valde att köra på dessa grusvägar för att insupa stämningen och se landsbygden som verkligen var en stor kontrast mot Sliema/Valletta. Det vi dock aldrig gjorde just på Malta är att gå barfota i vattnet, så här njuter jag lite extra. Å den lilla krabban är ju sååååååå söt 🙂 Faktiskt sötare med än utan sand.

  Så smart att döpa Smarten till Larnita efter era förnamn! Kul att höra att det är inte bara vi som döper bilar 🙂

 3. Prästkrage Avatar

  Ser fortfarande för varmt ut för att jag skulle trivas. Vi i Kårböle är inne på 5 dygnet utan regn, och temperaturen under dagen har varit 23 grader, och det är alldeles nog, när man röjer för att utöka gräsmattan, så hela tomten blir vårdad.
  Svante

 4. Marina Avatar

  Det ser verkligen härligt ut!

 5. Violen på Brandholmen Avatar

  Härligt med en tur längs kustvägen, att stanna till vid en fin strand och gå runt och plaska med fötterna i vattnet och må gott! Hoppas lilla krabban klarade sig trots all sand den hade att bära på!
  Ha det bra på din ö! Här har vi fortfarande sommarväder!

 6. Beppan Avatar

  En ljuvlig dag på din fina ö!
  Perfekt att “finåka” efter småvägar.
  Strosa barfota i sanden och bara njuta av en ledig dag.
  Kan inte bli bättre!

  Jag skulle också vilja duscha krabban….
  Men sanden tillhör kanske kamouflageutstyrseln?

  Härliga bilder 🙂

 7. Stare Ström Avatar

  De är fina, de där små vägarna i det inre av Malta. De hade jag gärna sett mera av. De tätt trafikerade kustvägarna är mindre lockande, även om havet är ljuvligt. idag har jag också tillbringat flera timmar med att gå i vattnet längs stranden. Det är så härligt!

 8. Susjos Avatar

  Skypade med sonen igår,som just sa att det varit en svalare dag där på Malta ! Usch för olycksdrabbade vägar, sonen kör ju där…men han är väl van med vänstertrafik nu?!
  Stranden ser ljuvlig ut, känner igen namnet…så anar att sonen varit där 😉

 9. Scaniatjejen Avatar

  Åh så härligt det ser ut! Jag skulle inte tacka nej till att gå barfota där på stranden jag heller.=)

 10. Anni Avatar

  Vilken vacker sand! Och som du skriver, så grov den ser ut i närbild. Lite som den där bikinin du hade i tidigare inlägg, den som plötsligt såg så tjock ut! Kameran kan minsann ljuga rätt bra – eller visa sådant vi inte själva ser …

 11. kiki freese Avatar

  Hav och sandstrand, säkert varmt i bäde luften och i vattnet.
  Såååå skönt.
  /kiki

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d