Uppfylld

IMG_9902-PSP2  För stunden helt uppfylld av att fokusera och föreviga något av intresse med sin kamera. Något även många av oss andra ofta är. Kanske med en något enklare utrustning och andra motiv i sikte 😉

Onsdagstema / Uppfylld

Bilden är får förra helgens “Delicata Wine Festival” i Valletta.


Publicerat

i

Etiketter:

Comments

11 responses to “Uppfylld”

 1. Steve Avatar

  Känner igen mig, med betydligt enklare utrustning och helt andra motiv i sikte. Och kameran i bara en hand. För den skull inte mindre uppfylld dock.

 2. Violen på Brandholmen Avatar

  Igenkänningens leende sprider sig här! Vilken häftig kamera han har, han ser ut som en kanonfotograf! Utrustningen fyller säkert upp en hel väska!
  Ha det bra på din ö! Nu ska vi gå till hamnen och se på veteranbilar och trängas med andra Nyköpingsbor.

 3. bpz3 Avatar

  Totalt uppfylld av ett motiv som bara killen och du känner till. Å du har såååå rätt – inte skulle jag vilja kånka runt på 10 kg kamera i värmen. Ja inte under vintern heller om jag tänker efter. Gillar bilden skarpt å det första jag tänkte på (efter att jag kollat kameran) är faktiskt hans rosa armband – ett all inclusive hotellband tror jag. Skrattar alltid gott när jag ser vuxna människor gå runt på stan med dessa fluorescerande armband. Å trots att de bokat all inclusive letar de efter en genuin restaurang, då de tröttnat på ljummen buffémat på hotellet.

  Än en gång får du mig att tänka Anita…

  Svar: Bra att Marit lagt upp originalbilden. Tack för tipset! Håller helt med dig. Jag gillar den läckra, suddiga “psykedeliska” bakgrunden mot den knivskarpa blomman. Men tänk hur mycket åsikterna går isär här. Vissa föredrog ju den svartvita varianten. Vem kan man tro på – egentligen 😉

  1. Anita / Malta Avatar

   Du är en mästare på detaljer Beate men det rosa fluorescerande armbandet är inte vad man ju faktiskt skulle kunna tro. Bilden är från förra helgens vinfestival i Valletta och vid inträde fick man betala för det rosa bandet samt ett glas. Det gav tillgång till att obehindrat gå runt och smaka på alla vinsorter som erbjöds 😉

   1. bpz3 Avatar

    Oooops! Tack Anita! Kul att du berättar vad bandet var gör nå’t. Betydligt roligare än ett all inclusive band 🙂

 4. Monica o Jacob Avatar
  Monica o Jacob

  Det var ingen dålig kamera, där ligger man i lä 🙂
  Ha en skön kväll hoppas det svalnat av lite hos er.
  http://ingemix.bloggplatsen.se/2015/08/19/11162991-torsdagstema-20-augusti/

 5. Monica o Jacob Avatar
  Monica o Jacob

  Konstig men det brukar fungera om jag länkar i min kommentar, wordpress har jag haft problem med i alla år 🙁
  Ha en bra dag
  Kram

 6. Scaniatjejen Avatar

  Ja där känner man verkligen igen sig, helt uppfylld av det man vill fånga. Din bild får mig att le.=)

 7. Anni Avatar

  Fnissar lite över mannens potenta objektiv …
  Och över att armbandet inte var all inclusive utan handlade om viner 😉

 8. Hanna Avatar

  När jag ser de här fotograferna med sina dunder-objektiv känner jag mig verkligen som en amatör med mitt original-objektiv 😉

 9. Anneli - A'la Foto Avatar

  Snyggt tolkat och ja han ser fokuserad ut! Undra vad spännande han fotograferar! 🙂

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d