Genom fönstret…

Här tittar vi in genom några fönster på Barracuda restaurang.
En av de finare restaurangerna utmed Tower Road med medelhavet på andra sidan.IMG_9100-PSPHär ska maten vara god och servicen på topp…IMG_9101-PSP-M2-M…miljön elegant rustik och personalen tillmötesgående.IMG_9323-PSP-MMVäljer ändå att betrakta det hela från utsidan då förväntningarna inte alltid infrias på en krog i toppklass.
Den bästa maten och den skönaste miljön är trots allt hemma på terrassen då maken stått vid spisen 😉

Fann samma fönster men i en annan variation i min gamla blogg Titta gärna !!
Så himla roligt att gå tillbaka, läsa era kommentarer och minnas “den gamla goda tiden”.

Torsdagstema

 

13 replies to “Genom fönstret…

 1. Kul grepp och ta oss med på restaurang och inte vilken som helst utan en i toppklass! Ser väldigt trevlig ut men jag tror som du att det är lätt att bli besviken när förväntningarna är höga! Jättefin bildserie!
  Ha det bra på din ö!

  Like

 2. Du är en mästare på att få vackra bilder med mening i. Jag satt en god stund och bara funderade och levde mig in i restaurangen. Undrade hur den ser ut inredningsmässigt och så vidare. Nu drar jag mig undan och kollar ditt gamla inlägg. Tack för alla fina och meningsfulla bilder du visar för du har verkligen öga för det där lilla extra och så är ön fantastisk.

  Like

 3. Det är verkligen roligt att gå tillbaka till gamla inlägg, läsa vad man har skrivit och vilka kommentarer man fått. Å du verkar ha järnkoll på dina inlägg, vilket jag önskade att jag hade… Personligen gillade jag att jämföra det förra och dagens inlägg. Bortsett ifrån att bilderna i båda inläggen är lika vackra så utstrålar dom två helt olika “stämningar” om du förstår vad jag menar, vilket nästan ger restaurangen två olika “karaktärer”.

  Åsså håller jag helt med Inger. Har ju sagt nå’t liknande många gånger förut eler hur 😉

  Like

 4. Hade man superordning på ettiketterna skulle man lätt hålla värsta kollen på vad man skrivit för att sedan följas upp.
  Jag skulle gärna gå på en sån där superkrog bara för att få möjligheten att jämföra. Sen är ju smaken ändå vädans olika.
  Men tror din man serverar absolut det bästa.
  /kiki

  Like

 5. Häftiga bilder! Färgerna bara lyser “Malta”..å tack för tipset om restaurangen, nåt man kan prova nästa gång vi hälsar på på Malta?!

  Like

 6. En helt underbar bildserie. Plötsligt befinner jag mig på Malta igen. Jag som trodde att jag aldrig skulle kunna åka tillbaka dit.
  Du kan verkligen skapa stämning med dina bilder.

  Like

 7. Men vad läckert! Gillar bilderna när man ser siluetten av en person som liksom passerar förbi fönstret vid rätt tillfälle. Mycket bra fångat, detta är verkligen bilder som griper tag i betraktaren 🙂

  Like

 8. Nämen nu vill jag ju absolut se hur det ser ut där inne och hur maten är och hur den smakar och allt annat! Du får förklara att du gör research och ska skriva om dem så att du får en middag 😉

  Men du, alla de där olika personerna som shoppade i Bryssel, de var ju en och samma. Mina väninnor köpte annat …

  Hoppas att du får en riktigt bra helg med massor av god mat av maken!

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star