22 replies to “Klo (231/366)

  1. Det må vara en liten björn, men jag skulle ändå inte vilja bli riven med dom klorna måste jag säga. Suverän tass:-)

  2. Så gullig fot 🙂 De där klorna behövs säkert för att kunna få ordentligt fäste i träden. Jag tycker att ni gör helt rätt, som reser till djuren istället för att djuren skall fraktas från sina naturliga hemvisten till oss, för att sedan leva helt onaturliga liv. Innan jag kom till insikt om hur många djur har det i fångenskap besökte vi djurparker och delfinarium både i Sverige och utomlands. Inte nu längre.

  3. Jag blir nyfiken på resten av den där björnen. Du måste ha pratat vänligt med björnen då den ser ut att posera så stillsamt. Hur jag nu kan utläsa det av en fot/tass/ram.

  4. Så fint du fotat och så snällt den satt när du fotade. Jag skulle också vilja åka till Borneo och fota alla vackra djuren i sin rätta miljö. Bara spara… 😉

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star