Strandlek (291/366)

img_8840Någon matar fiskmåsar med bröd så att fåglarna blir upprymda och glatt flyger omkring tjejen i blått som försöker fånga dem på bild.
Själv står jag på stranden och letar motiv till fotoutmaningen som nyligen börjat då vi var på Cypern i februari och jag minns att det var kallt.
Vet inte vem eller vilka som leker mest här men vet att fotoutmaningen är en lek som sakta börjar lida mot sitt slut med 75 av 366 bilder kvar.
😀
2016_grön

16 replies to “Strandlek (291/366)

  1. Vilken bild! Bingo! Hur lyckades du med den?! Dum fråga, jag vet;-) Frågan är om inte du lekte mest här. Fantastiskt jobbat med bara 75 bilder kvar. Är sååååååå stolt över dig! Å glöm inte att jag trodde på dig från början:-)

  2. Fantastisk bild! Tänkte också att du fick helt säkert en bättre bild en tjejen. De sista 75 bilderna klarar du galant nu men jag vet att det blir lite kämpigt mot slutet.

    1. Tack Kristallina, går det så går det 🙂 Jag har sparat ganska många teman kvar att välja själv. Det enda är att jag kommer att vara borta i Malaysia från slutet av november och två månader men jag har börjat lägga in flera teman om dagen nu för att få lite försprång 😀

  3. Jätte härlig bild. Gillar livfullheten och hur hon är helt fokuserad på vad hon gör oavsett vad som händer runt henne.

    Ja nu är det inte lång tid kvar på detta år. Jisses så fort ett år går!

  4. Ja, vem lekte mest där. Du kanske? En underbar bild är det i alla fall. Så klockan ringer för sista varvet nu i denna prestigefyllda tävling – Förlåt, prestigefyllda lek ska det förstås stå. Eller….

  5. Vilken bild Anita!! Den är ju helt fantastisk och det ser faktiskt riktigt kallt ut med alla de mörka blå tonerna och vinden som sliter i hennes hår. Snyggt!!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star