Drag (304/366)

Nu är jag här igen men bara för att tydligare visa lite mer av alla mina fina och vackra anletsdrag. Fotografen har som alltid svårt att bestämma sig för bara en bild så därför får ni se mina drag ur flera vinklar. Nej, bilden som liknar den från igår är inte densamma.
Hon tyckte bara att den här var bättre även om ingen mer än hon själv ser någon skillnad, ett väldigt typiskt drag hos fotografen.
😉
2016_grön

28 thoughts on “Drag (304/366)

  1. Hahaha! Alltså nu ser man ansiktsdragen och piercingen hos färilen ännu bättre än igår:-) Å för en gångs skull är fotografen inte ensam om att se skillnaden mellan gårdagens fina foto och dagens variant. Jag ser den faktiskt också, tror det eller ej;-) Är iofs ingen fotobloggare, men detaljer är jag hyfsat duktig på;-)
    Fantastiska bilder Anita:-)

    Liked by 1 person

  2. Vilka underbara makrobilder och vilka färger på blommorna som går ton i ton med fjärilen. Supersnyggt och det där med att välja bild är inte alltid lätt, så många gånger man suttit där och tvekat.

    Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s