Drag (304/366)

Nu är jag här igen men bara för att tydligare visa lite mer av alla mina fina och vackra anletsdrag. Fotografen har som alltid svårt att bestämma sig för bara en bild så därför får ni se mina drag ur flera vinklar. Nej, bilden som liknar den från igår är inte densamma.
Hon tyckte bara att den här var bättre även om ingen mer än hon själv ser någon skillnad, ett väldigt typiskt drag hos fotografen.
😉
2016_grön

28 replies to “Drag (304/366)

  1. Ljuvliga färger och vacker skärpa! Härlig modell som inte flyger sin kos och en snabb och duktig fotograf som hinner med att fånga ur flera vinklar! Härligt jobbat!

  2. Väldigt vackra makrobilder och härliga färger! Tycker att fotografen har verkligen ansträngt sig för att visa modellens drag från alla håll, kanter och vinklar.

  3. Hahaha! Alltså nu ser man ansiktsdragen och piercingen hos färilen ännu bättre än igår:-) Å för en gångs skull är fotografen inte ensam om att se skillnaden mellan gårdagens fina foto och dagens variant. Jag ser den faktiskt också, tror det eller ej;-) Är iofs ingen fotobloggare, men detaljer är jag hyfsat duktig på;-)
    Fantastiska bilder Anita:-)

  4. Jag såg inga bilder av dig bara text på “läslistan” men när jag gick in till dig ser jag dem… Snygga närbilder på din fina fjäril. Vad fint man ser ögonen på den.

      1. Ahaa.. då förstår jag för det ser likadant ut hos mig när jag tittar på Läslistan som jag kallar Läsaren vilket jag borde förstått är samma sak 😉

  5. Vilka underbara makrobilder och vilka färger på blommorna som går ton i ton med fjärilen. Supersnyggt och det där med att välja bild är inte alltid lätt, så många gånger man suttit där och tvekat.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star