135 Hoj (6/365)

img_5999-1Inget märkvärdigt med den här bilden. En man på en cykel/hoj på en gata i Kuching kort och gott.
Fast det retar mig lite att jag inte fick med hela hjulen när jag tog bilden från bilen i farten.
Rent fotografiskt känns det som ett minus men det är av misstagen jag lär, lära är målet.

logga2017


Publicerat

i

Etiketter:

Comments

22 responses to “135 Hoj (6/365)”

 1. bpz3 Avatar

  Alltså du tog bilden från bilen i farten och retar dig på att du inte fick med hjulen på hojen. Ja du, vad ska jag säga här då förutom att jag aldrig lyckats med en bild jag tagit från ett fordon som rör sig, än mindre har jag någonsin fått en skarp bild på nå’t som rör sig och jag ståt still. Du och jag leker nog i två skilda divisioner.
  Med andra ord så tycker jag att denna vardagsbild är helt suverän och speglar hur “gatulivet” i Kuching ser ut. Dessutom är jag otroligt glad för att du lägger upp fler bilder från Kuching. Precis som jag önskat mig:-)

  1. maltanita Avatar

   Tack för den kommentaren BP. Ja, det är de små detaljerna som gör det och egentligen retar dig mig inte så mycket, då kunde jag ju ha struntat i att alls lägga ut bilden. Roligt att du uppskattar bilderna även från Kuching. Har ju inte så väldigt många bilder med tanke på regeln att alla bilder måste vara tagna 2017 och den regeln följer jag naturligtvis 😀

 2. evacarolasvensson Avatar

  Jag förstår vad du menar. Jag har haft den känslan själv. Men du fångade den snyggt i farten med bra skärpa dessutom.

 3. Jag Avatar

  Han färdas på en lätt cykel utan pakethållare eller korg, ryggen och styret får bära hans packning. Snyggt fångat i farten, men känner igen irritationen. Men när man kollar tidningarnas bilder i reportagen så fäster de inte vikt vid sådana detaljer.

  1. maltanita Avatar

   Nä, man borde kanske inte vara så petig, hade nog inte tänkt på saken om det inte vore för att det var jag som tog bilden 🙂 Tack för dina rader.

 4. Marie i Skrifvarstugan Avatar

  Jag tycker du har lyckat bra att fånga fabrorn på cykeln. Ihop med alla dess färger i bakgrund och cykelväst blir det ett fint inslag i Kuchings stadsliv.

 5. Kristallina Avatar

  Det är inte lätt att fånga ett rörligt motiv helt perfekt. Det blev en bild som “talar” och det är viktigast.

 6. mallan Avatar

  Tycker att du lyckats bra, jag tänkte då inte alls på hjulen.

 7. nikonnettan Avatar

  Bara en man på en hoj, så det är lätt att bli fotoblind …. ändå säger bilden så mycket när vi ser den från andra ställen i världen. Bra fångat! (och lärorikt att läsa både din och andras kommentarer – tänk så många bilder man sorterar bort för att man är petig …men som man som tittare istf fotograf njuter fullt ut av ändå!).

  1. maltanita Avatar

   Exakt, bara en man på en hoj. Men.. 😕

 8. Lantlivsbilder Avatar

  Ja det är ju förskräckligt att det inte går att se om han pumpat däcken ordentligt.
  Svante

  1. maltanita Avatar

   Fast just det syns det ju faktiskt ganska så tydligt att han gjort 😉 Tack för din kommentar Svante.

   1. Lantlivsbilder Avatar

    Det är ju bara nertill man kan se om det är ordentligt pumpat, för det är bara där det blir platt.
    Svante

    1. maltanita Avatar

     Trodde luften gick ur hela slangen men det kanske den gör när den är helt slut. Intressant ämne.. 😉

     1. Lantlivsbilder Avatar

      Det är precis så som tanten sa när de berättade för henne att hon hade punktering på bilen. “Det gör inte så mycket, den är ju bara platt på undersidan”.
      Svante

      1. maltanita Avatar

       Haha.. 😀 😀

 9. thyrakristina Avatar

  Härlig rörelse du har fångat med bra skärpa! Bra tolkat!

  1. maltanita Avatar

   Tack Thyrakristina 🙂

 10. Mias Mix Avatar

  För att vara tagit i farten från bilen har du lyckats kanon! Hjulen stör mig inte alls men hade gärna sett lite mer av bilden till höger så man ser vad han har framför sig. En liten tanke bara…

  1. maltanita Avatar

   Tack Mia, håller med och orsaken till att man inte ser mer är att jag kapade bilden då baken på en bil störde.

 11. Christrog Avatar

  Så enkel men samtidigt suverän (eller kanske just därför) tolkning av temat!

  1. maltanita Avatar

   Tackar för din kommentar du för mig namnlösa 😉

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d