135 Hoj (6/365)

img_5999-1Inget märkvärdigt med den här bilden. En man på en cykel/hoj på en gata i Kuching kort och gott.
Fast det retar mig lite att jag inte fick med hela hjulen när jag tog bilden från bilen i farten.
Rent fotografiskt känns det som ett minus men det är av misstagen jag lär, lära är målet.

logga2017

22 replies to “135 Hoj (6/365)

 1. Alltså du tog bilden från bilen i farten och retar dig på att du inte fick med hjulen på hojen. Ja du, vad ska jag säga här då förutom att jag aldrig lyckats med en bild jag tagit från ett fordon som rör sig, än mindre har jag någonsin fått en skarp bild på nå’t som rör sig och jag ståt still. Du och jag leker nog i två skilda divisioner.
  Med andra ord så tycker jag att denna vardagsbild är helt suverän och speglar hur “gatulivet” i Kuching ser ut. Dessutom är jag otroligt glad för att du lägger upp fler bilder från Kuching. Precis som jag önskat mig:-)

  Liked by 1 person

  1. Tack för den kommentaren BP. Ja, det är de små detaljerna som gör det och egentligen retar dig mig inte så mycket, då kunde jag ju ha struntat i att alls lägga ut bilden. Roligt att du uppskattar bilderna även från Kuching. Har ju inte så väldigt många bilder med tanke på regeln att alla bilder måste vara tagna 2017 och den regeln följer jag naturligtvis 😀

   Like

 2. Han färdas på en lätt cykel utan pakethållare eller korg, ryggen och styret får bära hans packning. Snyggt fångat i farten, men känner igen irritationen. Men när man kollar tidningarnas bilder i reportagen så fäster de inte vikt vid sådana detaljer.

  Liked by 1 person

 3. Bara en man på en hoj, så det är lätt att bli fotoblind …. ändå säger bilden så mycket när vi ser den från andra ställen i världen. Bra fångat! (och lärorikt att läsa både din och andras kommentarer – tänk så många bilder man sorterar bort för att man är petig …men som man som tittare istf fotograf njuter fullt ut av ändå!).

  Liked by 2 people

     1. Det är precis så som tanten sa när de berättade för henne att hon hade punktering på bilen. “Det gör inte så mycket, den är ju bara platt på undersidan”.
      Svante

      Liked by 1 person

 4. För att vara tagit i farten från bilen har du lyckats kanon! Hjulen stör mig inte alls men hade gärna sett lite mer av bilden till höger så man ser vad han har framför sig. En liten tanke bara…

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star