25 replies to “Schyssta lökar (73/365)

 1. De är verkligen schyssta dina lökar på den mörka brickan! Du har arrangerat dem snyggt oregelbundet och sen gör speglingen sitt.

 2. Håller med dig och de kan även se fina ut som din bild visar. Fint med kontrasterna svart/vitt och så snyggt med speglingen.

 3. Jätteläcker bild, ser så naturlig ut så jag har lust att plocka den påbörjade vitlöken och börja tugga på klyftan. Vi gjorde så ofta, och sköljde ner med lite rödvin. Supergott och nyttigt. Det går inte att skölja ned med något annat. Med öl så fräser det i munnen. Intressant.
  Men, nu var detta ju ett konstverk 😀
  Solig kram från Lidköping 💜

 4. Jag måste tillstå att mina tankar först gick i annan riktning när jag såg rubriken.
  Vitlök är en lyx att ha i trädgården och inte minst är det en lyx vara självförsörjande året runt.

 5. Schyssta lökar i fint stilleben. En god ingrediens i mat som jag dock undviker när jag ska iväg och jobba. Men lediga dagar får dom gärna förgylla smaklökarna 🙂

 6. Precis som Steve tänkte jag på nå’t helt annat här när jag såg rubriken. Innan jag tittade på bilden undrade jag hur f*n du lyckades fota “dessa” schyssta lökar – hahahaha:-))))
  Åsså blev det vitlök. Tackar för det;-) Älskar också vitlok, och vi använder dessa schyssta lökar ofta i vår matlagning.

 7. Svar: Tack för svaret på bubblorna. Den platsen är ju idealiskt för dig att leta fler bubblor och göra fotografiska konstverk av dom. Man tackar:-)

 8. Snygg komposition av att du valt flera lökar. Var nog ett klokt val, tycker jag. Väldigt läckert med speglingen, det mörka runt om mot de ljusa lökarna. Toppenbild !

 9. Både nyttigt och gott! Snyggt fotat med inte bara schysta lökar, utan även schysta speglingar!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star