28 thoughts on “Fartens tjusning (75/365)

 1. Skulle inte ha det minsta emot att sakta glida fram på floden med den fina båten. Hela bilden andas lugn, ro och njutning. Roligt är också att blått ju är en “rogivande” färg, och hela bilden är ju blått. Fantastiskt fotat!

  Liked by 1 person

 2. Vackert som det vackraste och romantiska vykort eller tavla man kan tänka sig !! Så skicklig du är bakom kameran Anita ! Färgerna, kontrasten, speglingarna, ljuset, kompositionen är är bara så fantastiskt !
  Önskar dig en härlig helg !! Kram Marie

  Like

 3. Svar: Jo, 50-kronorssedlarna finns kvar. De byttes ut förra året vid samma tidpunkt. Sedan har vi också fått 200-kronorssedlar och 1000-kronorssedeln har tagits bort.

  Liked by 1 person

 4. Det lär finnas ett tiotal arter av Näshornsfågeln, som bara finns i Malaysia. Skulle också vilja testa att glida fram i en sådan farkost, och hålla händerna en bit från vattnet.
  Svante

  Liked by 1 person

  1. Skönt att någon tänkte som jag här 🙂 Fart betyder ju hastighet och det kan ju faktiskt gå hur långsamt som helst och ändå vara en tjusning.

   Like

 5. Fin bild!

  Klart det inte måste gå fort. Själv har jag seglat i många år och kan inte fatta alla dessa som kör motorbåt. I och för sig förstår jag ju de som bor i skärgården och inte vill vara beroende av färja för att komma till stan, men alla andra som bara har motorbåten fö nöjes skull, de förstår jag inte det minsta.

  Sen har jag också paddlat kajak i många år. Det är också helt underbart. Man kommer naturen så nära då. Men man är också ganska utsatt för de snabba motorbåtarna och ibland har det känts nervprrande när man haft en snabb båt som går på kolliskonskurs. Ska den se mig i tid? Det är ju frågan. Själv har man ju ringa förmåga att hinna paddla undan.

  Både kajak och segelbåt har jag sålt av, men jag funderar på att skaffa kajak igen. Vi får väl se hur det blir med det

  Ha en bra helg!
  /Skvitt

  Liked by 1 person

  1. Tack snälla för lång och läsvärd kommentar. Håller med, även om jag varken paddlar eller seglar så kan jag tänka mig att det är betydligt mer värdefullt än att rusa fram på vattnet. Hoppad du haft en fin helg du med 🙂

   Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s