365 Foton 2017, Foto, Fotoutmaning

Fartens tjusning (75/365)

Det behöver inte gå fort, att sakta glida fram på Sarawak River, är en njutning i sig, när mörkret faller. I fören syns profilen av en Hornbill. Här, där jag är, i delstaten av Malaysia, som kallas ‘Land of the Hornbills’.

28 thoughts on “Fartens tjusning (75/365)

 1. Skulle inte ha det minsta emot att sakta glida fram på floden med den fina båten. Hela bilden andas lugn, ro och njutning. Roligt är också att blått ju är en ”rogivande” färg, och hela bilden är ju blått. Fantastiskt fotat!

  Liked by 1 person

 2. skrifvarstugan

  Vackert som det vackraste och romantiska vykort eller tavla man kan tänka sig !! Så skicklig du är bakom kameran Anita ! Färgerna, kontrasten, speglingarna, ljuset, kompositionen är är bara så fantastiskt !
  Önskar dig en härlig helg !! Kram Marie

  Gilla

 3. Fin bild!

  Klart det inte måste gå fort. Själv har jag seglat i många år och kan inte fatta alla dessa som kör motorbåt. I och för sig förstår jag ju de som bor i skärgården och inte vill vara beroende av färja för att komma till stan, men alla andra som bara har motorbåten fö nöjes skull, de förstår jag inte det minsta.

  Sen har jag också paddlat kajak i många år. Det är också helt underbart. Man kommer naturen så nära då. Men man är också ganska utsatt för de snabba motorbåtarna och ibland har det känts nervprrande när man haft en snabb båt som går på kolliskonskurs. Ska den se mig i tid? Det är ju frågan. Själv har man ju ringa förmåga att hinna paddla undan.

  Både kajak och segelbåt har jag sålt av, men jag funderar på att skaffa kajak igen. Vi får väl se hur det blir med det

  Ha en bra helg!
  /Skvitt

  Liked by 1 person

Comments

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s