18 replies to “Transparent (144/365)

  1. Biet har verkligen solglasögon 😀 och så maskeradögon nere på kroppen. Vingarna är så sköra och man förundras över naturens finesser. Tänker även på fjärilen och spröten, i tidigare inlägg, såå vackert!
    Kram <3 Gerd

  2. Biet bryr jag mig inte så mycket om … men blomman är en av mina favoriter. 😄

    1. Nä, vem bryr sig egentligen om Bin fast honung är gott 🙂 Tack snälla för din kommentar, kanske du vet vad blomman heter för det vet faktiskt inte jag trots att vi haft den i flera år och är väldigt vanlig här på Malta.

  3. Det kan nog behövas solglasögon på Malta 🙂 Ser precis ut som det. Häftiga är de små naturens underverk. De tunna genomskinliga vingarna med dess detaljer är häftig att titta närmare på i din bild. Härligt ljus, färg, jättefin skärpa och snygg komposition som vanligt 🙂 Till detta också färgglada blommor som inte gör bilden precis sämre. 🙂

  4. Ser kaxig ut i sina solglasögon 🙂 . Vilken otroligt fin skärpa du har i dina närbilder! Och de transparenta vingarna är vackra och passar perfekt tilltemat.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star