18 thoughts on “Transparent (144/365)

 1. Biet har verkligen solglasögon 😀 och så maskeradögon nere på kroppen. Vingarna är så sköra och man förundras över naturens finesser. Tänker även på fjärilen och spröten, i tidigare inlägg, såå vackert!
  Kram ❤ Gerd

  Liked by 1 person

  1. Nä, vem bryr sig egentligen om Bin fast honung är gott 🙂 Tack snälla för din kommentar, kanske du vet vad blomman heter för det vet faktiskt inte jag trots att vi haft den i flera år och är väldigt vanlig här på Malta.

   Gilla

 2. Det kan nog behövas solglasögon på Malta 🙂 Ser precis ut som det. Häftiga är de små naturens underverk. De tunna genomskinliga vingarna med dess detaljer är häftig att titta närmare på i din bild. Härligt ljus, färg, jättefin skärpa och snygg komposition som vanligt 🙂 Till detta också färgglada blommor som inte gör bilden precis sämre. 🙂

  Liked by 1 person

 3. Ser kaxig ut i sina solglasögon 🙂 . Vilken otroligt fin skärpa du har i dina närbilder! Och de transparenta vingarna är vackra och passar perfekt tilltemat.

  Gilla

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s