Eftertanke (143/365)

Här syns reklam för Ramlösa på Centralpalatset i Stockholm vilken får mig att tänka på Stomatolskylten vid Slussen. Det här känns mer som dekoration, en kvarleva, än effektiv reklam. För vem får för sig att dricka Ramlösa efter att passerat här. En tanke som dök upp när jag sorterade bland mina bilder från Stockholm.

12 thoughts on “Eftertanke (143/365)

 1. Stomatolreklamen har jag sett, men Ramlösa-skylten har jag missat totalt – å jag bor ändå här…! Tack för att du visar upp vad som finns på min hemmaplan – okej då – 16 kilometer bort, men ändå;-)

  Liked by 1 person

 2. Trevligt när ändå lite av den ”gamla” tiden får finnas kvar i olika de slag. Den här skylten har jag passserat många gånger och den sitter fint bland de färgglada markiserna och de välputsade fasaderna. Vet inte hur gammal reklamen är men det är ett sunt tänk i den tycker jag.

  Liked by 1 person

 3. Passande bild idag när det är folknykterhetens dag. Det är den enda dagen då det är förbjudet att dricka alkohol i Slottskogen, kan jag avslöja!

  Jag kan också avslöja att Slottskogen ska stavas med tå S, vilket jag konsekvent vägrar att göra! 😉

  /Skvitt

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s