16 replies to “Relaxation by the sea

     1. Ja, dessutom är ju skärmarna olika i inställningar. Min Mac är lite mörkare än den på jobbet har jag märkt. Ibland kanske då mina bilder upplevs som mörka av andra? Lite intressant, man kan färgkalibrera men kostar en slant, & lite överkurs för mig. Lägger hellre slantarna till studioblixtar som jag vill . Fast det är klart kul att ha alltihop förståss 😉

      Liked by 1 person

 1. Wow…vilken vacker bild ! Underbar komposition, vackert glitter på vattenytan, Härliga färger, snyggt med skuggan av kvinnan, fint i profil.
  Jag skulle gärna byta plats med henne ! 🙂

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star