16 thoughts on “Relaxation by the sea

     1. Ja, dessutom är ju skärmarna olika i inställningar. Min Mac är lite mörkare än den på jobbet har jag märkt. Ibland kanske då mina bilder upplevs som mörka av andra? Lite intressant, man kan färgkalibrera men kostar en slant, & lite överkurs för mig. Lägger hellre slantarna till studioblixtar som jag vill . Fast det är klart kul att ha alltihop förståss 😉

      Liked by 1 person

 1. Wow…vilken vacker bild ! Underbar komposition, vackert glitter på vattenytan, Härliga färger, snyggt med skuggan av kvinnan, fint i profil.
  Jag skulle gärna byta plats med henne ! 🙂

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s