Hopkrupen (146/365)

En skulptur av Chern Lian Shan, “Fishing At Singapore River” vilken ska beskriva livet under kolonialtiden. Tycker den är fin med pojken som blickar ut över floden och den lilla hunden som ligger hopkrupen intill.

16 replies to “Hopkrupen (146/365)

 1. Fint fångat och jag kan tänka mig att det inte var lätt. Det gäller ju att hitta rätt vinkel vid sådana här motiv.

  /Skvitt

 2. Jag tycker också att konstverket är väldigt fint, fridfullt och rogivande. Fint inramat av busken med de orangea blommorna också:-)

 3. Så fint! De två ser nästan levande ut och man väntar på att hunden tittar upp. Gillar också vinkeln och busken som ger lite färg.

 4. Wow……En bild som blev en alldeles särskild känsla när jag tittade på den. En bild av rofylldhet, mycket värme.
  Voven som ligger där utstrålar trygghet och värme <3. Vackert med busken i en värm fin färg och jag gillar ljuset.
  Ett jättefint val till temat.

 5. Jag gillar verkligen dina statybilder, så fint fotograferade vackra motiv! Jag återkommer till din blogg, har inte haft ork att kommentera på ett tag nu, får ta lite i taget.

 6. Fint komponerat, bra val av vinkel, det är inte för många saker i bilden utan skulpturen framträder snyggt! Håller med om att det är lyckat med blommorna på sidan också.

 7. Fint fotat! Ibland har man ju inte möjlighet att gå runt och fota motiv från olika vinklar, men när man gör det inser man vilken skillnad det kan bli i resultatet. När vi var i Sthlm i torsdags fick jag aha-upplevelser flera gånger just när det gällde vinklar. Din bild är jättefin med pojkens ansikte litet från sida och hunden hopkrupen bakom. Jag gillar att du har med den blommande busken så att man ser statyn i sitt sammanhang, och dessutom ser blommornas färg ut att reflekteras i statyn. En väldigt rofylld och fin bild 🙂

 8. Vilken fin staty och fint fångat med val av vinkel, ljuset och färgerna. Gissar att hundens ena öra är välklappat eftersom det glänser som om det polerats.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star