19 replies to “Etappmål (157/365)

 1. Vilken rolig tolkning av “Etappmål”. Alltså om tjejen hade valt mobil här i Sverige så hade hon nog redan vetat hur en mobil fungerar. Det hon hade jämfört här var vilken mobil hade flest finesser;-)

  1. Hon har säkert en mobil i sin rosa rygga. Finns så mycket att lära när man är liten. Kanske är det så att hon jämför priser och finesser vilket också är en etapp, ett steg mot målet att lära sig att välja rätt. Ett mål som är en illusion då vi till synes aldrig blir fullärda 😉

 2. Snyggt val av vinkel och snygg komposition. Tycker du får fram budskapet på ett utomordentligt sätt och vad det handlar om genom flickans nyfikenhet.

  Jag önskar dig en riktigt GLAD PINGST och ha det riktigt härligt där nere vid det blå Medelhavet 🙂 !!!!
  Kram/Marie

 3. En välfunnen tolkning av en bild fylld med känslor. Flickan riktigt strålar av ambition, nyfikenhet och framtidstro.

 4. Ja och de lär sig dessutom snabbare än vi …. hi hi . Väldigt snyggt porträtt taget i smyg,(antar jag?) Skickligt i så fall du har fångat hennes nyfikenhet på ett väldigt bra sätt.

 5. Kunskap på gott och ont. Tänk vad skönt om barnen kunde leka mera och spela mindre på sina mobiler eller datorer. Men en fin bild är det i vilket fall som helst!

 6. Bra tolkning. Fint porträtt där du fångat nyfikenheten så bra. Fina färger och bra val av skärpedjup, som lyfter fram flickan.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star