Intresse (158/365)

Från The Earth Garden Festival i Ta Qali National Park som förutom valet just nu äger rum här på Malta. Många bilder blev det varav den här från gårdagens besök. Vi är många som delar hennes intresse.

Comments

11 responses to “Intresse (158/365)”

 1. Steve Avatar

  Fotointresse antar jag, eller finns där ett intressant fotoobjekt som jag inte ser?

 2. evacarolasvensson Avatar

  Ja det vore lite kul att se sig själv hur man gör med kroppen och framförallt tror jag att jag grimaserar en hela del, hi hi . Kul bild!

 3. bpz3 Avatar

  Där satt den – från en fotograf till en annan om man säger så! Strålande! Hoppas få se många bilder från “The Eartch Garden festival också:-)

 4. skrifvarstugan Avatar

  Ja där ser man hur engagerad någon är när man fotograferad 🙂 Själv har jag nog ett brett register hur jag ser ut i olika positioner och för en utomstående kanske ser lite udda ut 🙂

 5. claesbilder Avatar

  Ett självklart val av bild till det här temat 😉 Snyggt fångat.

  1. maltanita Avatar

   Tack Claes !

 6. Jag Avatar

  En toppenbild på en likasinnad i aktion! Tjejen bredvid ser ut att torka sitt nagellack, haha.

  1. maltanita Avatar

   Tack för en toppenkommentar “Jag” 😀

 7. annettejuhlin Avatar

  Så snygg komposition, där kvinnan med kameran hamnar i fokus med andra runt omkring. Ja, jag delar också hennes intresse, och i dag (igen) har jag insett mina begränsningar i det avseendet. Jag har vetat det, men glömt helt enkelt, att man ju kan skaffa sig ett polarisationsfilter för att få till snyggare himmel med mer djup och kontraster när det är väldigt soliga dagar. Varför har jag inte tänkt på det tidigare? Och färgmättnaden som jag ofta måste ändra efteråt eftersom jag tycker att mina bilder blir för bleka. Nu är det beställt i alla fall, så får vi se om jag kan vara litet nöjd ett tag sedan 😉

  1. maltanita Avatar

   Tack för din fina kommentar Annette, har insett även mina begränsningar och de är ganska många. Tror faktiskt att jag har ett polarisationsfilter, tror alltså 😉

 8. thyrakristina Avatar

  Snyggt fångat och rolig tolkning!

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: