11 replies to “Intresse (158/365)

  1. Där satt den – från en fotograf till en annan om man säger så! Strålande! Hoppas få se många bilder från “The Eartch Garden festival också:-)

  2. Ja där ser man hur engagerad någon är när man fotograferad 🙂 Själv har jag nog ett brett register hur jag ser ut i olika positioner och för en utomstående kanske ser lite udda ut 🙂

  3. Så snygg komposition, där kvinnan med kameran hamnar i fokus med andra runt omkring. Ja, jag delar också hennes intresse, och i dag (igen) har jag insett mina begränsningar i det avseendet. Jag har vetat det, men glömt helt enkelt, att man ju kan skaffa sig ett polarisationsfilter för att få till snyggare himmel med mer djup och kontraster när det är väldigt soliga dagar. Varför har jag inte tänkt på det tidigare? Och färgmättnaden som jag ofta måste ändra efteråt eftersom jag tycker att mina bilder blir för bleka. Nu är det beställt i alla fall, så får vi se om jag kan vara litet nöjd ett tag sedan 😉

    1. Tack för din fina kommentar Annette, har insett även mina begränsningar och de är ganska många. Tror faktiskt att jag har ett polarisationsfilter, tror alltså 😉

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star