11 thoughts on “Intresse (158/365)

 1. Ja där ser man hur engagerad någon är när man fotograferad 🙂 Själv har jag nog ett brett register hur jag ser ut i olika positioner och för en utomstående kanske ser lite udda ut 🙂

  Liked by 1 person

 2. Så snygg komposition, där kvinnan med kameran hamnar i fokus med andra runt omkring. Ja, jag delar också hennes intresse, och i dag (igen) har jag insett mina begränsningar i det avseendet. Jag har vetat det, men glömt helt enkelt, att man ju kan skaffa sig ett polarisationsfilter för att få till snyggare himmel med mer djup och kontraster när det är väldigt soliga dagar. Varför har jag inte tänkt på det tidigare? Och färgmättnaden som jag ofta måste ändra efteråt eftersom jag tycker att mina bilder blir för bleka. Nu är det beställt i alla fall, så får vi se om jag kan vara litet nöjd ett tag sedan 😉

  Liked by 1 person

  1. Tack för din fina kommentar Annette, har insett även mina begränsningar och de är ganska många. Tror faktiskt att jag har ett polarisationsfilter, tror alltså 😉

   Gilla

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s