En sån dag… (159/365)

I helgen var det val här på Malta och oavsett vilket parti som vinner så festas det ordentligt.Joseph Muscat och Labour vann storslaget och måndag blev en dag då de flesta var lediga för att fira. En sån dag… och vilken härlig glädje !

18 replies to “En sån dag… (159/365)

 1. Ett helt underbart inlägg som aldrig hade kommit till i Sverige. Vilken glädje, vilken fest och vilken sydländskt segeryra. Ungefär som efter en vinst i fotbolls-VM. Det gillar jag så oerhört mycket med länderna vid Medelhavet – de kan fira! Rejält oavsett vad det gäller. Lite avis är jag där faktiskt…

  Liked by 1 person

 2. HEJSAN! Å verkligen festliga bilder från Malta! Vår son har ju flyttat hem nu efter 3 år på Malta…så just nu har vi honom hemma hos oss igen..och det känns jättemysigt!!!

  Liked by 1 person

 3. Så mycket duktigare de är att fira där i Medelhavsländerna. Härlig glädje och varför sitta i bilen när man kan sitta på bilen.
  Här hemma firar vi knappt nationaldagen idag. En röd dag i almanackan, mera känns det inte som.

  Liked by 1 person

 4. Vilken segeryra ! Vi skulle behöva bli lite som sydlänningar faktiskt här hemma ! Härliga bilder som visar en fin bild av hur ett val kan firas. Kanske något som svenskarna skulle ta efter inför valet 2018 🙂

  Liked by 1 person

 5. I utlandet kan man verkligen fira! 😀 😀 och glädjen flödar!
  Vilka härliga bilder, mina mungipor åker långt upp till ögonen 😉 älskar att le och skratta!
  Tusen tack för din fina kommentar hos mig, ja jag ska göra mitt bästa för att fira Sverige idag, tror det blir alldeles super trevligt i Stadsträdgården i eftermiddag och solen flödar. Bästa vädret!
  Många kramar, fina Anita och ha det så gott 💛

  Liked by 1 person

 6. Så fascinerande innehåll i de här bilderna. Jag blir imponerad av hur många känner ett sådant engagemang och går all in i politik, sport eller vad det nu kan vara. Bara det att måla om en bil för ett visst tillfälle 🙂 Men jag gissar att de hade minst lika roligt under förberedelserna som när festen väl drog igång. Perfekt fångad stämning!

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star