Beach life…

Some pics from last weekend in Golden Bay, one of Malta’s few sandy beaches. Most common along the Mediterranean are rocks made of limestone. The special honey-yellow stone, which sometimes looks like sand.It’s now 26 degrees in the Mediterranean.Watermelon, sweet and seedless…The sun is strong, the waves are high, the sand is soft and this is…

Beach life…
…seen through my camera lens.

25 replies to “Beach life…

   1. 37 grader … jösses! Här är det 23 grader. Passar mig utmärkt. Jag gillar inte när det blir för varmt. Jag älskar höst och vinter. Tänk att få pulsa fram i snöblåst. Då kan vi snacka om väder. Haha!
    Ha det gott!

  1. Vatten är verkligen något som behövs här nu på Malta. Det är varmare än normalt för att vara juli. Jag går ner till klipporna och havet varje eftermiddag för lite svalka. Att gå ut mitt på dagen går inte. Tack för din kommentar Svante!

 1. 25 grader – jo, då skulle jag absolut hoppa in i vattnet. Kan inte låta bli att tänka på din komplimang angående min gatufotografering (tusen tack för dina fina ord:-) ), för jag tror att jag lärt mig mycket från dig. Å din strandfotografering är ju ett klart bevis på att du (också) är en mästare på att fånga folk med kameran:-)

 2. Oh, jag önskar att jag låg i det där vattnet. Bilden av den lilla flickan är så härlig, minner mig om alla våra somrar i Spanien där baren lekte i vågorna. Sommaren är halvvägs hunnen och än har jag inte badat, jag som älskar att ligga i och flyta och simma. Din bild med fokus på hatten är också väldigt läcker när personerna bakom blir så där soldisigt diffusa. Fina sommarbilder som sätter igång tankar.

  1. Tack så jättemycket för dina rader snälla Du. Blir så glad över det du skriver om dina tankar och reflektioner. Är ganska nöjd med bilden med på kvinnan med hatten och havet med badare i bakgrunden men ingen har nämnt den i någon kommentar.
   Har nog och kommer nog att bada betydligt mer i år än tidigare. Det är verkligen skönt efter jobbet framför datorn att gå ner till havet och svalka sig nu när det är så varmt. Mitt på dagen går man inte ut om man inte måste 🙂

   1. Det kallar jag livskvalitet, att gå ner till havet efter jobbet. Vi har en å på torpet, men det har varit för kallt i vattnet hittills, jag får värk i axlarna av för kallt vatten. Minst 18° behöver det vara.

    1. Ja, det är verkligen livskvalité och jag är otroligt tacksam över att ha det så bra som jag har det. Tänker på det väldigt ofta och tar ingenting för självklart.
     Hoppas vattnets temperaturen stiger över 18+ hso dig innan sommaren är till ända.

 3. Det där ser så himla gôtt ut, det är mer badtemperatur där än här, iallafall för mig, skulle mycket väl kunna tänka mig att emigrera :-).
  Ha det gott Anita!

  1. Tack för dina rader Eva. Undrar om det någongång blir så varmt i vattnet hos dig “för min smak” 😉 Vill helst ha minst 25+

 4. Min första tanke var: lata sommardagar. Fastnade lite extra för flickan i vattnet. Vilken underbar bild! Vi kunde behöver några av era värmegrader här.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star