Post a Day / A Summer Evening In July

The Marsovin Summer Wine Festival in Hastings Garden, Valletta, took place last weekend.Buy a glass and then you can taste different kinds of wines while enjoying the sunset. The real Wine Harvest Festival here in Malta takes place in August in Upper Barrakka Gardens in Valletta and shouldn’t be missed.

29 replies to “Post a Day / A Summer Evening In July

 1. Fina bilder, men jag blir inte frestad av viner längre. Det är 3 år och 5 månader sedan jag lämnade alkoholhaltig dryck. Slutade röka i samma veva.
  Svante

 2. Japp, den första bilden var en av många 100-poängare här hos dig. Alla ljus i bakgrunden ser ut som guld- och silverfärgat konfetti. Bilden är helt underbar!
  Andra bilden med den otroligt läckra himlen i bakgrunden är också oerhört bra.

 3. Instämmer i hyllningskören. Mycket behagliga bilder, man vilar i dem. Det enda som stör är texten på glaset, haha. Ett extra plus är att stadens ljus speglar sig i glaset.

  1. Tack så mycket ! ..och jag som jobbade sååå för att texten på glaset ens skulle kunna urskiljas !! Haha.. medan stadens ljus bara speglade sig, helt av sig själv 😉

 4. Ja, en del får man gratis. Jag förstår att du ville ha texten klar och tydlig eftersom det är festivalen du berättar om. Men mitt öga ville ha ett glas utan text. Det är en jättesnygg reklambild, haha.

 5. Vilken fantastisk bild den första bilden är! Bokeh i bakgrunden, speglingen i glaset eller vinet och de underbara färgerna solnedgången ger. Man kan bli lyrisk för mindre.

 6. Så vackra bilder, jag gillar verkligen den med glaset. Fantastisk skärpa på själva glaset, fin bokeh av stadens ljus och att man dessutom ser staden upp- och nedvänd i vinet är så fint. Skulle vara en fin reklambild!

 7. Bara att hålla med. Fantastiskt vackra bilder! Fast är jag petig när jag tycker att piggen till höger om kvinnan i den undre bilden stör lite?

  1. Vilken pigg 😕 Haha.. ja, lite petig var du nog för jag såg inte ens piggen. Tack för din kommentar Christrog!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star