18 replies to “Lines and blue sky…

  1. Hahaha! Med andra ord vill du säga att även om Malta har “utvecklats” med moderna byggnader så håller du fast vid de gamla husen som är så typiska för ön trots att just den bilden inte visar en blå himmel;-) Åt andra sidan är färgen på balkongen ju nästan identisk med färgen på himlen.
    Du får alltid till det Anita – fenomenalt:-)

  2. Gillar din mot-himlen-serie och det slår mig att jag själv brukar ta sådana bilder men att jag sällan visar dem. Nu får jag skärpa mig när jag ser hur snyggt det blir. Bild 6113 bjuder på en överraskning i form av en liten färgglimt à la hemland och även det gröna överpartiet i 4885 sätter en prick över i:et. Snyggt med modernt rena linjer och som en kontrast de äldre men inte mindre vackra.

    1. Ja, nu får du allt ta och skärpa dig om du har bilder liggande som vi andra inte får se, himmelsbilder dessutom! 😉 Bild 6113 är tagen på färjan som går mellan Malta och Gozo. Tack snälla Du för dina reflektioner!

  3. Förstår att du inte kunde låta bli att visa Maltafönstret och jag älskar alla maltafärger. De är så uppiggande och levnadsglada. Favoriten är 6113 🙂 Snygg serie!

  4. Verkligen snyggt! Nu har jag ju börjat fundera i redigeringstermer efter ditt fotomontage, och kommer att tänka på ännu en sak som jag helt fastnat i, nämligen att göra kollage med samma storlek på alla bilderna… jösses, jag behövde verkligen ett uppvaknande 🙂 Ditt resultat blev väldigt snyggt. Snygga perspektiv och harmoniskt med färger och linjer. Var himlen så blå och utan moln i verkligheten i alla bilderna, eller har du fixat det också i redigeringsprogrammet? Jag blir ju imponerad.

  5. Jag tycker det är roligt och stimulerande att emellanåt välja ett visst tema för en dags (eller annan tidsperiod) fotograferande, t ex linjer och färg, som i det här fallet. F ö har du fångat många fina linjer och himlar 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star