ColorMii

I needed some inspiration and created a mixture of colors from some flowers. Same colors but shown in different shapes.
Needed some inspiration to change layout on my website. What you see here is an example, perhaps this will be my new image, or maybe not.
I’m not done yet!

9 replies to “ColorMii

  1. Alltså det första jag gjorde var att jag googlade Colormii. Det är alltså en butik/affär i Sliema. Då vet jag det. Gillar din färggranna lek med blommorna, men vet inte riktigt om det är “du” om du förstår vad jag menar. Bilderna skulle passa bättre som ny header till min blogg tycker jag, då de är lite konst och konstiga;-)
    Så om jag ska vara ärlig, vilket jag alltid är, så tyckte jag mera om din gamla header. Den var liksom mera relevant till innehållet av din blogg och dig som person.

    1. Tack Beate, vet att du är ärlig men jag håller på att testa lite olika varianter. Inte bara headern utan även layout behöver förnyas.

  2. Det är kul att testa nytt ibland, även om det nya inte alltid blir bättre. Ett bra sätt att hålla kreativiteten vid liv.

  3. Kul! Jag lekar gärna med bilder i redigeringsprogrammet men har väldigt sällan visat dem. Skulle man kanske göra mera. Gillar dina kreationer skarpt!

    1. Tack så jättemycket Kristallina. Tycker absolut att du ska visa dina skapelser, du är ju så duktig på att se det fina och vackra i det mesta.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star