ColorMii

I needed some inspiration and created a mixture of colors from some flowers. Same colors but shown in different shapes.
Needed some inspiration to change layout on my website. What you see here is an example, perhaps this will be my new image, or maybe not.
I’m not done yet!


Publicerat

i

Comments

9 responses to “ColorMii”

 1. bpz3 Avatar

  Alltså det första jag gjorde var att jag googlade Colormii. Det är alltså en butik/affär i Sliema. Då vet jag det. Gillar din färggranna lek med blommorna, men vet inte riktigt om det är “du” om du förstår vad jag menar. Bilderna skulle passa bättre som ny header till min blogg tycker jag, då de är lite konst och konstiga;-)
  Så om jag ska vara ärlig, vilket jag alltid är, så tyckte jag mera om din gamla header. Den var liksom mera relevant till innehållet av din blogg och dig som person.

  1. Anita Avatar

   Tack Beate, vet att du är ärlig men jag håller på att testa lite olika varianter. Inte bara headern utan även layout behöver förnyas.

 2. Steve Avatar

  Det är kul att testa nytt ibland, även om det nya inte alltid blir bättre. Ett bra sätt att hålla kreativiteten vid liv.

 3. evacarolasvensson Avatar

  Kul att leka ch testa, härlig färgskala man blir pigg och glad av de pastelliska.

  1. Anita Avatar

   Tack för din så positiva kommentar Eva 🙂

 4. Kristallina Avatar

  Kul! Jag lekar gärna med bilder i redigeringsprogrammet men har väldigt sällan visat dem. Skulle man kanske göra mera. Gillar dina kreationer skarpt!

  1. Anita Avatar

   Tack så jättemycket Kristallina. Tycker absolut att du ska visa dina skapelser, du är ju så duktig på att se det fina och vackra i det mesta.

 5. Kerstin Avatar

  Spännande bilder och ett fint resultat av din bildlek.

 6. claesbilder Avatar

  Läckra bilder och färgkombinationer 🙂

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: