24 thoughts on “Today’s pic

 1. Bilden är fantastisk! Vilken gångbro! Borde skicka Stockholms stadsarkitekter på en studieresa till Singapore!
  Vågar knapp säga nå’t angående dina förbättringar av sin webbsida. Du kanske tycker att jag är negativ, och det vill jag ju absolut inte vara. Men jag hoppas att du tycker att jag åtminstone kommer med positiv kritik.

  Å positivt är helt klart att du har valt fetstil här i kommentarsfältet. Mycket bra:-)

  Vad gäller headern så tycker jag nog att du ska ha med en bild. Jag menar du har ju en fotoblogg med underbara bilder, och det borde framgå av headern. Det ryckte jag var så bra med din “gamla” header med den färgglada båten. Den passade liksom bra till både dina inlägg från Malta och dom från Malaysia, där båtarna ju också är färgglada.

  Like

 2. What a fantastic photo of this footbridge! You have captured a sense of the tension in the structure from this POV.
  Ω

  Like

 3. Hej! Jag var här igår och kollade och kände mig lite förvillad, Men jag förstår att du testar nytt! Så gjorde jag också idag, bara kände, att NEJ, nu får gammalt ut och nytt in.
  Vilken poäng pic du bjuder på idag, suverän! 😀
  Soliga kramar! Gerd ❤

  Liked by 1 person

  1. Tack Steve! Headern är grå och texten för liten. Ska absolut försöka ändra, men min sida är inte riktigt färdig ännu 🙂

   Like

 4. Jag gillar detta temat på din sida, enkelt och lättkollat. men det är svårt att hitta ett tema som man gillar och gör alla bilder (stora som små) rättvisa.

  Liked by 1 person

  1. Tack Tony. Ja, det är en djungel bland wordpress alla teman, bara det att först välja ett och sen anpassa som man vill ha det! Men jag tycker det är roligt och utmanande, fast det tar lite tid.

   Liked by 1 person

  1. Hmm.. vem, var, när, hur? Stämmer tiden kl. fem på morgonen så låg jag och sov. Måste ha varit mitt andeväsen som svävade runt i min dator och hade skoj 😉

   Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s